• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

07:59

Skandalozna scena! Navijač štipnuo fudbalera za zadnjicu usred meča (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Skandalozna scena! Navijač štipnuo fudbalera za zadnjicu usred meča (VIDEO)

Podeli vest

Na meču između fudbalera Rajo Valjekana i Sevilje (2:1) u utakmici 23. kola Primere viđena je neverovatna situacija.

Bizarna scena dogodila se u 32. minutu meča kada je fudbaler gostiju Lukas Okampos pokušao da izvede aut.

On je bio blizu prvog reda tribina, a jedan maloletni navijača ga štipnuo za zadnjici. Argentinac je bio kod aut linije sa loptom, a dečak koji je bio iza njega je iskoristio situaciju  kako bi destabilizovao gostujućeg fudbalera.

U tome je uspeo pošto se Okampos iznervirao, okrenuo se navijaču, nešto mu rekao, pa pozvao sudiju.

 

 

 

 

 

 

Navijač ne sme da ima bilo kakav kontakt sa sportistom dok utakmica traje, posebno ne da ga ometa. 

- Snimci pokazuju šta se desilo. Nadam se da će ovo čelnici lige shvatiti ozbiljno, kao što su slučajeve rasizma ili slične pojave. Ne mislim da su svi navijači Raja ovakvi, jer se uvek prema nama iz Sevilje ophode s poštovanjem, ali uvek postoji budala - bio je besan posle svega Okampos.

Podsetio je na slučaj reprezentativke Španije Dženi Ermoso koju je, mimo njene volje, posle osvajanja titule prvaka sveta, poljubio u usta tadašnji predsednik Fudbalskog saveza, Luis Rubiales, kasnije smenjen sa funkcije.

- Nadam se da se ovo neće događati u drugim oblastima, jer ako se to dogodi u ženskom fudbalu, znamo šta može da se desi. Imam dve ćerke i nadam se da im se sutra neće desiti ovako nešto. Baš kao što se nadam se da će preduzeti mere koje moraju da preduzmu i da ovakva budala ne kvari utisak o navijačima koji se dobro ponašaju.

Sevilja je na kraju pobedila 2:1. En Nesiri je doveo goste u vođstvo u 19. minutu, da bi desetak minuta kasnije Palazon pogodio za izjednačenje. Meč je praktično rešen na kraju poluvremena kada je, En Nesiri postigao drugi gol, za konačnih 2:1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija