• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.03.2024

08:20

Fudbaler se gušio na terenu! Sudija je ovo uradio i spasao mu život (VIDEO/FOTO)

profimedia

Fudbal

Fudbaler se gušio na terenu! Sudija je ovo uradio i spasao mu život (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Fudbaleru Majnca, Džošui Gvilavogiju, na utamici protiv Bajerna iz Minhena (8:1) život je spasao sudija Patrik Itrih.

Bek Majnca tokom utakmice sa Bavarcima dobio je nezgodan udarac u glavu kolenom od saigrača Entonija Kačija. Francuski igrač ostao je nepomično da leži na terenu, bez svesti.

Sudija Itrih je ekspresno reagovao, postavio ga na bok, kako bi izbegao probleme sa gušenjem i izvadio mu jezik, kako bi mogao da diše.

- Samo morate brzo da reagujete, nema pohvala za to. Bio sam već u ovakvim situacijama, mora sam da mu izvadim jezik, kako bi mogao da diše - objasnio je sudija nemačkim novinarima. 

 

Foto: profimedia

Džošua Gvilavogi ležao bez svesti

 

 

Foto: profimedia

Džošua Gvilavogi

 

Gvilavogi se brzo oporavio i sam napustio teren, a posle utakmice se preko društvenih mreža zahvalio sudiji i saigračima.

"Hvala vam mnogo na brzoj intervenciji i pruženoj pomoći,  kao i mojim saigračima i lekarima u Majncu", napisao je defanzivac Majnca.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija