• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.07.2024

08:55

Odmah frka! Trener Mladosti bljuje vatru: Tendenciozno suđenje, kriterijum nije isti...

Starsportphoto

Fudbal

Odmah frka! Trener Mladosti bljuje vatru: Tendenciozno suđenje, kriterijum nije isti...

Podeli vest

Trener Mladosti Dejan Joksimović nije bio zadovoljan suđenjem u meču sa OFK Beogradom, koji je slavio sa 2:1 nakon preokreta.

"Romantičari" su  tako osvojili prve bodove u Superligi posle osam godina. Aleksa Kahvić je bio junak gostiju, a prvi gol postigao je iz penala, kome je prethodio faul. Arbitar Nikola Radaković pokazao je u 84. minutu drugi žuti karton Cvetinoviću i dosudio jedanaesterac za goste. OFK je izjednačio na 1:1, a onda u finišu iskoristio brojčanu prednost na terenu i napravio potpuni preokret (2:1).

Nova sezona samo što je počela, a već posle prvog kola treneri se žale na sudije.

 - Ne znam kako će ovo u nastavku da funkcioniše, ako već u prvom kolu imamo tih odluka koje su dosta problematične. Ne samo taj penal, tokom cele utakmice ih je bilo, kriterijum nije isti, delovalo je da je bilo dosta tendenciozno suđenje na stranu našeg protivnika. Sledeća utakmica je protiv Zvezde na "Marakani", pa ćemo videti - rekao je Joksimović.

Nekadašnji trener kragujevačkog i niškog Radničkog kaže da su imali kontrolu do poslednjih nekoliko minuta utakmice.

- Videli ste i sami, potrošili smo dosta energije da bismo bili konkurentni tokom cele utakmice. Dosta je bilo izjednačeno, mi smo poveli, ali meni se činilo da smo kontrolisali utakmicu do tih zadnjih sedam minuta. Ja stvarno ne znam šta se desilo, meni je igrač rekao da je sklonio loptu, a da je protivnički igrač njega udario u list i da je sudija dosudio penal, dao mu je drugi žuti karton i nažalost nismo uspeli da se odbranimo do kraja.  

Mladost u narednom kolu gostuje Crvenoj zvezdi, dok će OFK Beograd dočekati Tekstilac.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija