• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

25.07.2024

23:28

Pobedili bismo Ajaks da je Superliga brža! Kapiten i trener zagrmeli u Amsterdamu

Shutterstock/Starsportphoto

Fudbal

Pobedili bismo Ajaks da je Superliga brža! Kapiten i trener zagrmeli u Amsterdamu

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović i kapiten Njegoš Petrović zadovoljni su onim što su pokazali na stadionu "Johan Krojf" u Amsterdamu.

Srpski klub poražen je pred više od 50.000 navijača rezultatom 1:0 od slavnog Ajaksa, a malo je nedostajalo da se u Srbiju vratio sa pozitivnim rezultatom.

Trener Bandović je pre svega čestitao svojim igračima i naglasio da je bilo teško jer u Superligi Srbije nije takav intenzitet igre.

- Želeo bih da čestitam mojim igračima na utakmici protiv tako velike ekipe kao što je Ajaks. Počeli smo dosta dobro, presirali visoko, ukrali lopte, mogli da damo neke golove... Pratili smo intenzitet. Teže za nas je to bilo jer u našem prvenstvu nije takav intenzizet, kao u Evropi. Ostaje žal zbog toga, ali zadovoljan sam igrom i požrtvovanjem mojih igrača. Dali smo sve od sebe, moramo sada da se spremimo i za drugi meč i ponovo pokažemo iste mogućnosti. Bio sam pozitivan uoči meča iako većina nije verovala da možemo tako da odigramo protiv velikog Ajaksa jer ja živim sa njima svaki dan. Nema treninga da ne daju sve od sebe. Moramo da verujemo i za naredni meč - jasan je Bandović.

Foto: FK Vojvodina

Njegoš Petrović

 

Još direktniji je bio kapiten Njegoš Petrović.

- Ušli smo jako dobro u utakmicu, ispoštovali sve zahteve iz svlačionice i pokazali pravo lice, dobru Vojvodinu. Ostaje žal zbog stative, ali naredna utakmica je za sedam dana i nadam se da ćemo uspeti da ponovimo dobru igru, budemo još bolji u nekim segmentima i Bože zdravlja pobedimo. Generalno, problem je bio jer nama nedostaju ovakve utakmice, da ih imamo u našoj ligi pobedili smo... Ovo je bila specifična utakmica na velikom stadionu. Da imamo bolje terene u ligi igrali bismo brži fudbal i to nam fali da pobeđujemo - kaže Njegoš.

Foto: FK Vojvodina

Njegoš Petrović

Otkrio je i šta su pričali na poluvremenu.

- U svlačionici sam pogledao saigrače u oči i pitao da li osećaju da možemo da pobedimo. Osetili smo nakon prvog poluvremena da možemo da se nadigravamo. To je bilo jedino što sam želeo i hteo da im kažem i tokom mači, pa sam zato gestikulirao. Ući ćemo sa velikim samopouzdanjem u naredni meč i olakšaće nam to što smo videli da možemo. Verujem i da će atmosfera kod nas biti življa, ona naša srpska, mislim da će se Ajaks iznenaditi - zaključio je Petrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija