• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

30.08.2024

09:15

Jovan Damjanović novi trener TSC? Spreman otkaz Deanu Klafuriću

Starsportphoto

Fudbal

Jovan Damjanović novi trener TSC? Spreman otkaz Deanu Klafuriću

Podeli vest

Dosadašnji selektor kadetske reprezentacije Srbije Jovan Damjanović najozbiljniji je kandidat za novog trenera TSC, saznaje Informer.

TSC je loše počeo sezonu, osvojio je samo pet bodova u sedam kola Superlige, a u kvalifikacijama za Ligu Evrope deklasirao ga je Makabi iz Tel Aviva pobedama 3:0 i 5:1 pa je trener Dean Klafurić nadomak otkaza.

Foto: Starsportphoto

Smeši mu se otkaz - Dean Klafurić

 

Klafurić će najverovatnije predvoditi Bačkoplančane preksutra u prvenstvenom susretu protiv Mladosti iz Lučana. Potom sledi pauza zbog utakmica reprezentacije i u tom periodu će uprava TSC na čelu sa predsednikom Janošom Žemberijem smeniti Klafurića i postaviti Damjanovića.


- Jovan Damjanović je radio nekoliko godina sa mlađim selekcijama i sad želi ponovo da se oproba u seniorskom fudbalu. TSC, s druge strane, ima želju da sa mladim trenerom uspostavi sistem poput onog kakav je imao dok je Žarko Lazetić bio šef stručnog štaba. Klafurić se očigledno nije dobro snašao i zbog toga će mu se uprava kluba zahvaliti na saradnji. TSC će ove jeseni igrati u grupnoj fazi Lige konferencija, što je dodatni motiv Damjanoviću za dokazivanjem - kaže naš izvor blizak klubu iz Bačke Topole.

Foto: Starsportphoto

Stiže u TSC - Jovan Damjanović

 

Jovan Damjanović je u drugoj polovini maja i početkom juna ove godine vodio kadetsku reprezentaciju do polufinala Evropskog prvenstva. Srbija je nesrećno poražena u polufinalu od Portugala, ali je Damjanovićev tim ostavio odličan utisak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)
Live TV

Muslimanski političari po svaku cenu hoće da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu! Srbi rade sve da očuvaju mir u regionu, ali neko želi "drugo poluvreme"! (VIDEO)

Specijalni gost emisije "Rat uživo" bio je ministar unutrašnjih poslova Bosne i Hercegovine Nenad Nešić. On je govorio o poziciji Srba u Federaciji BiH, nedavnom pokušaju atentata na njega, ali i o težnjama muslimanskih političara da naprave unitarnu Bosnu i Hercegovinu, odnosno ukinu Republiku Srpsku.

29.08.2024

22:58

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!
samo poen!

Amerika se, ipak, lomi! Pojavila se nova anketa!

Demokratski predsednički kandidat Kamala Haris ima jedan procentni poen prednosti u odnosu na republikanskog rivala Donalda Trampa, uoči novembarskih izbora, pokazuje najnovija anketa lista Volstrit Džornal (WSJ).

30.08.2024

08:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija