• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

02.09.2024

19:11

Pamti ga i Srbija! Čuveni reprezentativac Gane preživeo stravičnu saobraćajku! (FOTO/VIDEO)

profimedia

Fudbal

Pamti ga i Srbija! Čuveni reprezentativac Gane preživeo stravičnu saobraćajku! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Bivša zvezda Premijer lige Džon Pejntsil doživeo je užasnu saobraćajnu nesreću.

Nekadašnji defanzivac Vest Hema i Fulama (43) trenutno radi kao pomoćnik selektora Gane.

Pejntsil se u subotu vraćao u Akru posle finala nacionalnog kupa, zajedno sa trenerom Gane Otom Adom i trenerom golmana Fatavuom Daudom, kada se njihov džip sudario sa kamionetom.

Trojica trenera "Crnih zvezda" hitno su hospitalizovani i stanje im je stabilno saopštio je Fudbalski savez Gane. 

 

 

Pejntsil, je igrao za Ganu 89 puta i učestvovao na Olimpijskim igrama i na Svetskom prvenstvu, kada je u Južnoj Africi stigao do osmine finala kod selektora Milovana Rajevca. 

Inače, navijač Vest Hema pamtiće njegov neobičan izgled na utakmicama u dresu sa jednim dugim rukavom, a drugim kraćim.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija