• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

08.09.2024

16:33

Španci napali Srbina! Belić je divljak, podigao je Jamala u vazduh i ostavio ga u bolovima! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Španci napali Srbina! Belić je divljak, podigao je Jamala u vazduh i ostavio ga u bolovima! (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentacija Španije večeras igra protiv Švajcarske u Ženevi, nakon remija sa Srbijom u Beogradu na startu Lige nacija, ali u taboru aktuelnih evropskih prvaka postoji nezadovoljstvo, ne samo zbog bodovnog učinka, već i zbog tretmana prve zvezde tima, Lamina Jamala.

U Barseloni raste zabrinutost zbog čvrstih i grubih startova na Jamala, što je tema koja je izazvala brojne reakcije. Katalonski list

"Mundo Deportivo" danas je objavio tekst u kojem se oštro kritikuje ophođenje protivničkih igrača i sudija prema mladoj zvezdi Barselone i španske reprezentacije.

U fokusu kritika našao se srpski vezista Kristijan Belić, koji je u meču na stadionu "Rajko Mitić" napravio jedan od oštrijih faulova na Jamalu.

 

 

"Belić je divljačkim startom podigao paniku i u Srbiji i u Španiji. Tek što je ušao u igru, sedam minuta kasnije, u 62. minutu, on je faulirao Jamala toliko snažno da je španski tinejdžer završio na zemlji u bolovima," piše katalonski list, ističući da je Belić za ovaj start bio sankcionisan. Takođe, list napominje da je i Veljko Birmančević bio nešto čvršći u duelima sa Jamalom, koji je tokom 90 minuta iznudio svega tri faula.

U "Mundo Deportivu" upozoravaju da se Jamal suočava sa sličnim tretmanom i na klupskom nivou, te pozivaju na veću zaštitu sudija kako bi se mlada zvezda Barselone zaštitila od ozbiljnih povreda koje bi mogle uslediti zbog grubih faulova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!
NEVEROVATNO

Hoće da bude besmrtan?! Putin dao šokantno naređenje! Svet gleda i ne veruje šta se trenuto dešava u Rusiji!

Početkom 2024. godine, ruski predsednik Vladimir Putin zatražio je pokretanje „nacionalnog projekta“ za očuvanje zdravlja stanovništva. Nekoliko meseci kasnije, potpredsednica vlade Tatjana Golikova najavila je inicijativu pod nazivom „Nove tehnologije očuvanja zdravlja“. Istraživački instituti su dobili nalog da izveštavaju o naporima u borbi protiv starenja ćelija, osteoporoze, kognitivnih i senzornijih poremećaja, kao i o jačanju imunog sistema

08.09.2024

17:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija