• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2022

17:30

BRAZILCI STRAHUJU OD SRBIJE! Fabinjo nazvao Mitrovića "UBICOM", voli da postiže golove!

printscreen

Fudbal

BRAZILCI STRAHUJU OD SRBIJE! Fabinjo nazvao Mitrovića "UBICOM", voli da postiže golove!

Podeli vest

Fudbaler Liverpula i reprezentativac Brazila Fabinjo smatra da je najveća snaga Srbije u Aleksandru Mitroviću

Vezista Redsa je sa puno pohvala govoroio o najboljem strelcu Orlova, pred meč koje će Srbija i Selesao odigrati 24. novebra na Mundijalu.

- On prolazi kroz velike trenutke. Prošle godine u Fulamu je postigao oko 40 golova. Ovu godinu je počeo dobro, postigao je golove i protiv nas (Liverpul, prim.aut). Veoma je iskusan, dostigao je određene godine koje sa sobom nose odgovornost. Mislim da tri gola protiv Švedske pokazuju da je u dobrom trenutku. On je ubica, voli da postiže golove - rekao je Fabinjo.

Brazilci na svako Svetsko prvenstvo dolaze da ga osvoje, pa su i u Kataru među najvećim favoritima.

- Mislim da je Brazil, bez obzira na rezultate, jedan od favorita i tako će uvek biti. Drugi favorit je Francuske. Ne znam šta se dešava u Ligi nacija, da li selekcije rotiraju timove, ali naravno da je iznenađenje što je Nemačka izgubila od Mađarske i što je Engleska u seriji od pet utakmica bez pobede. Ali naš najveći fokus je na našu reprezentaciju i način na koji igramo - dodao je fudbaler Liverpula.

Foto: Tanjug

reprezentativci Brazila

Selesao u utorak na Parku prinčeva igra protiv Tunisa, što će biti poslednja provera pred okršaj sa Orlovima.

- Mislim da je sve spremno. Imamo bazu selekcije i dosta smo vremena proveli sa Titeom. Ponekad pričamo između sebe da nam ne treba mnogo magije, igramo za tim. Svaki put kada izađemo na teren radimo ono što smo radili i prethodni put, igramo svoj fudbal. Ako smo došli do ovde, to je zato što imamo talenat i kvalitet. Nema tu mnogo posla, radimo ono što smo radili i do sada - istakao je Fabinjo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17