• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.05.2017

09:12

(VIDEO) BOSTONOVO ČUDO! Gubili 20 razlike pa pobedili šampiona

Košarka

(VIDEO) BOSTONOVO ČUDO! Gubili 20 razlike pa pobedili šampiona

Podeli vest

Košarkaši Bostona napravili su pravo čudo u trećem meču finala Istočne konferencije, pošto su sredinom treće četvrtine gubili 20 razlike, a na kraju pobedili trojkom Ejverija Bredlija u poslednjim sekundama - 111:108

 

 

Ekipa Klivlenda je u Boston došla sa prednošću od 2:0 u pobedama i tokom prvog dela meča rutinski gradila vođstvo koje je vodilo ka trećem trijumfu.

Sredinom trećeg dela bilo je čak 20 poena razlike, a onda je krenuo preokret. Boston je prišao na 99:98 i uveo meč u dramatičnu završnicu.

Finiš nije bio za one sa slabim srcem! Ejveri Bredli je u poslednjem napadu šutirao trojku, lopta je pogodila obruč, odbila se u visokom luku i onda završila u košu!

 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Smart sa 27 poena, Bredli je ubacio 20, dok je u Klivlendu najbolji bio Irving sa 29 poena, dok je Lav postigao 28, a Džejms je ostao samo na 11 poena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija