• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

10.09.2017

19:09

KUZMIĆ O NAJBOLJOJ PARTIJI: Dok god pobeđujemo, ne moram ni koš da dam!

Košarka

KUZMIĆ O NAJBOLJOJ PARTIJI: Dok god pobeđujemo, ne moram ni koš da dam!

Podeli vest

Srpski košarkaši Ognjen Kuzmić i Vladimir Lučić smatraju da je najbitnije da su "orlovi" pobedili Mađarsku u i plasirali se u četvrtfinale Evropskog prvenstva

Teže nego što se očekivalo Srbija je savladala Mađarsku (86:78) u osmini finala Evrobasketa. jedan od najboljih u našoj selekciji bio je Ognjen Kuzmić, koji je protiv Mađara odigrao ubedljivo najbolju partiju na šampionatu.

- Dobro sam odigrao, ali to je totalno nebitno. Dokle god pobeđujemo, ne moram ni koš da dam. Najbitnije je da smo pobedili - rekao je Kuzmić, koji je imao dabl-dabl učinak - 17 poena i 10 skokova.

On se potom osvrnuo na četvrtfinale protiv Italije.

- Sada moramo da se fokusiramo na Italiju i to je jedino važno. Biće teška utakmica i logično je da tu nema favorita. Oni su došli tu gde jesu potpuno zasluženo i jasno je da neće biti lako - istakao je centar Srbije.

Vladimir Lučić se nadovezao i konstatovao da je bilo previše grešaka sa naše strane, u odnosu na ono na šta smo inače navikli.

- Dobro smo otvorili utakmicu, stekli razliku na početku, ali iz nekog razloga sredinom prve deonice smo pali i dozvolili im da šutiraju. Pre svega našim greškama iz "pik’n’rol" odbrane da se vrate u meč. Poseduju kvalitet, odigrali su dobar meč, pogodili su dosta šuteva, što nije bio slučaj u prethodnim utakmicama. Pobedili smo teže nego što se očekivalo. Opet, došli smo do četvrtfinala i gledamo samo meč sa Italijom - rekao je Lučić i prokomentarisao četvrtfinale.

- Imali smo priliku da igramo protiv njih dosad jednom. Porasli su u međuvremenu kao ekipa. Težak duel nas čeka, ali bićemo spremni. Spremni smo za četvrtfinale - zaključio je krilni košarkaš "orlova".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija