• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2017

22:16

ZVEZDO, PAO RAZBIJA I BEZ KALATESA! Grci srušili "Ponos Izraela" pred dolazak u Beograd!

Košarka

ZVEZDO, PAO RAZBIJA I BEZ KALATESA! Grci srušili "Ponos Izraela" pred dolazak u Beograd!

Podeli vest

Košarkaši Panatinaikosa su pred utakmicu sa Crvenom zvezdom u četvrtak (19.00) savladali u Atini Makabi rezultatom 89:76

Panatinaikos je pokazao da može da pobeđuje i bez startnog plejmejkera Nika Kalatesa, pa to što neće igrati protiv Zvezde, nije neka uteha crveno-belima. Trijumfom nad "Ponosom Izraela" zeleni su potvrdili da se nalaze u odličnoj formi pred dolazak u Beograd. 

Blistao je Džejms Gist i Kris Singlton. Obojica su došla do dabl-dabl učinka,  prvi je postigao 15, a drugi 14 poena, uz deset skokova.

Najefikasniji kod gostiju bio je Noris Kol sa 14 poena, dok je Pjer Džekson dodao 13.

Košarkaši Žalgirisa pobedili su na svom parketu ekipu Bamberga rezultatom 88:84 u 13. kolu Evrolige. 

U timu Žalgirisa najbolji je bio Arturas Milaknis sa 20 poena, pratili su ga Jankunas sa 17, Kavaliauskas sa 15 i Pangos sa 11, dok je naš Vasilije Micić za nepunih 25 minuta ubacio pet poena. U timu Bamberga, bolji od ostalih bio je Dorel Rajt sa 22, Heket sa 17, Lo sa 14 i Radošević sa 11 poena.

Žalgiris je sada posle nepotpunog kola skočio na peto mesto sa skorom 8-5, dok je Bamberg 10. sa učinkom od šest pobeda i sedam poraza.

Košarkaši Real Madrida su  savladali Valensiju sa ubedljivih 91:72, što im je sedma pobeda u 13 odigranih kola.

Utakmicu je obeležilo i isključenje prve zvezde Reala, slovenačkog reprezentativca Luke Dončića, koji je bio besan zbog jedne odluke svog zemljaka Damira Javora sredinom druge četvrtine, pri rezultatu 33:30.

Ipak, i bez njegove pomoći, Real je do kraja meča uspeo da svoju prednost značajno uveća i bez problema dođe do novog trijumfa. Fakundo Kampaco je sa 14 poena bio najefikasniji u Realu, a pratili su ga Rejes, Kerol, Tavares i Tompkins sa po 12 poena.

U Valensiji najbolji Bojan Dubljević sa 18 poena, ali njegov tim je ostao na dnu evroligaške tabele

EVROLIGA


13. kolo

Utorak
Fenerbahče - Zvezda 82:56
Žalgiris - Bamberg 88:84
Panatinaikos - Makabi 89:76
Real Madrid - Valensija 91:72

Sreda
Himki - Efes 18.00
Olimpijakos - CSKA 20.00
Armani - Baskonija 20.45
Barselona - Unikaha 21.00




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17