• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

15.02.2019

16:27

BOMBA U NAJAVI - OLIMPIJAKOS BI DA IGRA U ABA LIGI! Regionalna liga bi mogla da bude jača za veliko ime

Košarka

BOMBA U NAJAVI - OLIMPIJAKOS BI DA IGRA U ABA LIGI! Regionalna liga bi mogla da bude jača za veliko ime

Podeli vest

Verovali ili ne, ali čelnici grčkog Olimpijakosa došli su na ideju da kontaktiraju čelnike ABA lige u nameri da zatraže učešće u ovom takmičenju, a sve nakon skandala u Kupu Grčke protiv Panatinaikosa

Namera crveno-belih iz Pireja je da ubudeći isključivo stranci sude duele protiv atinskih "zelenih", a ukoliko im se to ne ostvari spremni su da istupe iz lige i okrenu se drugim solucijama, među kojima je i igranje u ABA ligi.

Prvi korak je načinjen kotaktiranjem najužeg rukovodstva regionalnog takmičenja, a ono što nakon toga sledi je procena uslova pod kojim bi velikan iz Pireja mogao da igra protiv timova sa ovog podneblja.

Podsetimo, posle svega što se dogodilo, vlasniku Panatinaikosa Dimitrisu Janakopulosu je zabranjen ulazak u dvoranu "Mira i prijateljstva".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija