• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

08:40

DEČKO, ŠTA TI JE? Hrvatski košarkaš se "pere" da nije naš: Srbi i za Lebrona kažu da je iz Čačka!

Košarka

DEČKO, ŠTA TI JE? Hrvatski košarkaš se "pere" da nije naš: Srbi i za Lebrona kažu da je iz Čačka!

Podeli vest

Neće im biti lako, ako od ovog momka očekuju da bude važna uzdanica reprezentacije Hrvatske... Košarkaš Zadra Luka Božić u slobodno vreme snima za "Jutjub", a u jednom od svojih izlaganja rešio je da objasni kako on nije Srbin

Božić je ove sezone bio odličan u dresu Zadra. U nekoliko navrata poneo je i priznanje za najboljeg igrača kola, ali... Umesto da se bavi košarkom, otišao je u neku dalju tematiku. Daleko od sporta.

Jesu mu navijači Partizana u "Areni" skandirali "Luka, Srbine", ali izgleda da je sve posle toga suviše ozbiljno shvatio. Jedan svoj video posvetio je "borbi" u kojoj se trudi da objasni da nikako nije Srbin.

- Ima puno priča da sam Srbin, a to baš Srbi govore. Ja sam čistokrvni Hrvat. Naravno, Srbi govore da su svi Srbi. Lebron Džejms kad odigra dobru utakmicu, oni kažu mamu mu je iz Čačka. Iz kakvog Čačka ljudi... Čistokrvni Hrvat - između ostalog rekao je Božić.

SKANDAL U ITALIJI! Našem mladom košarkašu tokom utakmice govorili da je "SRPSKO GO*NO"

A ovo je celo njegovo izlaganje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LUKA BOŽIĆ- jedan od najboljih igrača Zadra. KRALJ ! ? #kkzadar #abaliga

Објава коју дели Vladan Tegeltija (@vladantegeltija) дана 15. Мар 2019. у 1:59 PDT

 

Nije do kraja jasno kome je to Luka morao da se pravda i zašto... Malo je pogubio konce, to je sigurno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
leonida

pre 5 godina

Ne,ne nije on srbin, samo su mu roditelji srbi. Što se mene tiče nije se morao ni roditi.

Aksman

pre 5 godina

Sinisa Mihajlovic, Dejan Savicevic, Novaj Djokovic itd... Sve cistokrvni hrvati,prema tvrdnji medija u lepoj njihovoj. Nikola Tesla je rodjen na teritoriji hrvatske ali ta slavna drzava do pre 15 godina nije nasla za shodno da u selo Smiljane uvede struju. Divni ljudi ti neki hrvati.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17