• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2019

22:38

(VIDEO) MICIĆ OSTAO BEZ TITULE! CSKA izrešetao Efes i Atamana za krov Evrope!

Košarka

(VIDEO) MICIĆ OSTAO BEZ TITULE! CSKA izrešetao Efes i Atamana za krov Evrope!

Podeli vest

Košarkaši CSKA iz Moskve su novi šampioni Evrope! U finalnom meču na završnom turniru u Vitoriji ekipa trenera Itudisa bila je bolja od Anadolu Efesa - 91:83

Dug put je prošao CSKA ove sezone... Šuškalo se da je Itudis pred otkazom, bilo je puno poraza, ali kada je bilo najvažnije, ova ekipa je odigrala najbolje.

Na meču protiv ekipe za koju nastupa naš Vaslije Micić CSKA nije mogao da promaši. Pogađali su trojke u serijama i vrlo brzo su stigli i do 14 poena prednosti. Ipak, Efes nije želeo da se preda. Pred sam kraj prvog poluvremena proradio je Atamanov tim.

 

 

Na pauzu su otišli sa samo dva poena minusa, što je na osnovu onoga što se dešavalo na terenu bilo poput čuda.

 

 

Eefes je dobro krenuo u nastavku, ali CSKA ima više iskustva u ovakim utakmicama. Na svaki dobar potez imali su odgovor. Pogodio je Larkin trojku, ali je odmah uzvratio Higins, a Rusi su ponovo otišli na 14 poena prendnosti.

 

 

Ipak, Larkin je pogodio trojku u samoj završnici četvrte denonice za 68:62... Bio je Efes tu, ali je uvek malo falilo da do kraja ugrozi rivala.

Micića na ovom susretu nije služio šut (samo dve trojke iz devet pokušaja), ali je pokušavao da unese energiju i da razdrma svoj tim. Meč je završio sa 10 poena, Larkin je opet blistao (27 poen) ali nije mogao sam.

MVP! Jan Veseli najkorisniji igrač Evrolige!

CSKA je pogodio 14 trojki, i jednostavno nije mogao da izgubi. Najbolji u redovima ovog tima bili su Higins i Klajburn sa po 20 poena.

Ekipi iz Moskve ovo je osma titula šampiona Evrope, a prva od one koju je doneo Miloš Teodosić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17