• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2019

21:51

(FOTO) TUŽNO DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI! Sablasan prizor iz "Pionira" na meču Zvezda - Mega, Superliga nikog ne zanima

Košarka

(FOTO) TUŽNO DA TUŽNIJE NE MOŽE BITI! Sablasan prizor iz "Pionira" na meču Zvezda - Mega, Superliga nikog ne zanima

Podeli vest

Odavno Košarkaška liga Srbije ne donosi veliko interesovanje za ljubitelje ovog sporta u našoj zemlji, a prvi meč polufinala Superlige između Crvene zvezde i Mega Bemaksa samo je potvrdio ovu teze

Nakon što je ABA liga preuzela primat u odnosu na domaće takmičenje, Superliga služi samo za prestiž, a osim finalnih dvoboja sve ostale utakmice ne zavređuju pažnju publike.

Tako je bilo i ove nedelje u "Pioniru" gde je jako mali broj ljudi pogledao interesantnu utakmicu koju je Zvezda rešila "teškom attiljerijom" u finišu meča i povela u seriji sa 1:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dzabalala

pre 4 godine

Jos jednom,Beograd ne zasluzuje Zvezdu !!! Beogradjani,stidite se !!!

moma52

pre 4 godine

Liga je apsolutno ponižena i obezvređena,jer osim neke titule,koja degradira sve ranije (do dominacije Ćokija) i izjednačava ih ,a to blage veze nema jedno sa drugim.Čović i Miško su osmislili ligu u kojoj se pobednik unapred zna,jer zvezdice su čudo,a Megu to ne zanima, gde se mešaju babe i žabe ,pa prednost domaćeg terena ima bolje plasirani tim u ABA,pitam se ko bi imao prednost da su finalisti Tamiš i Zlatibor ?Četiri ABA ligaša imaju zacementirano mesto u toj ligi,a turnirski sistem,po grupama koje je formirao izaslanik Čovića Alen Delon,znači nema govora o ligi,obezbeđuje Zvezdi lagan put do finala,dok će Partizan morati debelo da se potuče,možda i u tri utakmice da bi dospeo do finala,gde će ga čekati odmorna Zvezda.Molim Vas koga to zanima,kako će egzekucuja biti izvršena? Sinoć sudije vratile Zvezdui naravno Miško na to neće imati primedbe.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija