• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2019

14:11

BIĆE ĐAVOLSKI JAKI! Harden će igrati u Kini, a Greg može da računa i na Vokera, Dejvisa...

Košarka

BIĆE ĐAVOLSKI JAKI! Harden će igrati u Kini, a Greg može da računa i na Vokera, Dejvisa...

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države će na Svetskom prvenstvu u Kini braniti zlato osvojeno u Španiji 2014. godine kada su u finalu nadigrale Srbiju

Iako je selektor košarkaške reprezentacije SAD Greg Popovič prvo okupljanje najavio tek za dva meseca u Las Vegasu, već na raspolaganju ima brojne NBA zvezde koje su potvrdile  učešće.

Džejms Harden je potvrdio da će igrati na Mundobasketu, a pre njega su to učinili i zvezda Šarlota Kemba Voker, kao i fantastični Entoni Dejvis iz Nju Orleansa. Greg će pored pomenutih igrača računati i na Donovana Mičela, beka šutera Jute Džez koji je 2018. godine završio u prvom timu rukija. Radi se o izuzetno dobrom košarkašu. Očekuje se da Popovič pozove i novu senzaciju Zajona Vilijamsona.

Mnogi navijači ostaće uskraćeni za nastup Lebrona Džejmsa koji će okupljanje nacionalne selekcije propustiti zbog snimanja nastavka legendarnog filma Spejs Džem 2. 

Takođe, očekuje se i kraj NBA finala posle kojeg će biti poznato hoće li Stef Kari, Kevin Durent i Klej Tomspon čekirati kartu za Kinu. Trening kamp SAD održaće se početkom avgusta, kada će se  prvi put sastati reprezentativci u Las Vegasu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 4 godine

Pa poenta je da dođu najjačem sastavu da se vidi realna slika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija