• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

18.06.2019

16:55

BILI SU KORACI, ALI... KLS priznao pobedu Zvezde, kažnjene sudije i Partizan!

Košarka

BILI SU KORACI, ALI... KLS priznao pobedu Zvezde, kažnjene sudije i Partizan!

Podeli vest

Košarkaška liga Srbije (KLS) odbila je žalbu KK Partizana na ishod četvrte utakmice Superlige protiv Crvene zvezde, iako je greška sudija priznata

Crno-beli žalili su se da je pobednika rešio koš koji je Bili Beron postigao posle greške u koracima.

(VIDEO) TRI KORAKA HOĆU JA, NEĆU JEDAN, NEĆU DVA! "Delije" se naslađivale nakon pobede nad Partizanom!

Spotrski direktor KLS povodom toga dao je stručno mišljenje.


- Previd sudija-nedosuđeni koraci u poslednjoj sekundi 4. finalne utakmice uticao je na krajnji rezultat. Do tada, 39 minuta i 59 sekundi, suđenje je bilo veoma dobro - navodi se u saopštenju KLS i dodaje se:

- I pored evidentne greške sudija koja je imala presudan uticaj na krajnji rezultat, a imajući u vidu da se takmičenje u našoj ligi odvija prema Službenim pravilima igre FIBA, prema kojima propust koji su sudije napravile ne može biti razlog za poništenje utakmice (Odeljak C-Postupak protesta Službenih pravila igre FIBA posebno tacka C1), žalba KK Partizan se odbija i utakmica se registruje postignutim rezultatom - stoji u saopštenju.

KLS navodi i da su sudije zbog tog previda kažnjene.

- Zbog negativne ocene za sudenje (2.0) na četvrtoj finalnoj utakmici plej ofa sudije Ilija Belošević, Uroš Obrknežević i Uroš Nikolić, po automatizmu se kažnjavaju sa po 3 utakmice u tempu delegiranja, shodno cl.61 Ž) 4 Propozicija takmicenja. Kazna se prenosi u sledeću sezonu - stoji u saopštenju.

(VIDEO) OPET DA IH JE*EŠ NEBOJŠA! "Delije" pevale predsedniku Zvezde, uvrede za Ostoju Mijailovića!

Pored toga, KLS je kaznila KK Partizan sa 102.000 dinara, zbog toga što je na teren bačen veliki broj sitnih tvrdih predmeta i dve petarde i što je u gledalištu zapaljena baklja.

Kapiten crno-belih Novica Veličković, kažnjen je sa 12.000 dinara zbog dosuđene druge tehničke greške, zbog čega je istu kaznu dobio i košarkaš Crvene zvezde Mohamed Faje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Drugim rečima, legalizuje kradju. Sjajan primer za omladinu.

crni

pre 4 godine

Bravo KSS, bravo Srbijo, bravo Covicu.Terzicu, bravo svi, necete daleko, ovo sto vi radite je sramota i jad.Jadna drzava koja to dozvoljava, sto dozvoljava prostituciju u sportu.Sta reci deci koja po 15 godina treniraju i onda ih neko pokrade, popisa se po njihovom radu, talentu i trudu i onda dobije 3 utakmice kazne i ljuba Covica

nele011

pre 4 godine

...ma odlicno...da je bilo obrnuto...izbila bi revolucija cudnih boja, raspala bi se drzava, pao bi dinar....ko zna KAKO bi smo ziveli u ovoj drzavi...

Draško

pre 4 godine

Da šta gluplje u zadnje vreme ne pročitah...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija