• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2019

16:43

NUDE KARTE LJUTIM RIVALIMA I TO NA POPUSTU! PAO nikad nije ovako ponizio Olimpijakos!

Košarka

NUDE KARTE LJUTIM RIVALIMA I TO NA POPUSTU! PAO nikad nije ovako ponizio Olimpijakos!

Podeli vest

Udarac ispod pojasa... Čelnici Panatinaikosa rešili su baš grubo da se našale sa navijačima najvećeg rivala čiji klub će se naredne sezone takmičiti u Drugoj ligi.

U Grčkoj nikad nema mira. PAO je baš rešio da ozbiljno udari na Oli. Rat je dobio novo poglavlje. "Zeleni" su ponudili navijačima rivala da kupe karte za utakmice ovog tima, i to uz 50 odsto sniženja. Kako se navodi iz ovog kluba, razlog je, da bi svi dobili priliku da gledaju pravu košarku.

MILUTINOV PRETI OLIMPIJAKOSU! Moraju da mu isplate tri plate ili...

Janakopulos je ovoga puta udario jako, a Oli i nema načina da se brani pošto ga očekuje nastup u nižem rangu.

PAO je udario jako...

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17