• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2019

13:58

LEGENDA ODUŠEVLJENA! Beograd od kompanije Mozzart dobio košarkaški teren "Saša Obradović"!

Košarka

LEGENDA ODUŠEVLJENA! Beograd od kompanije Mozzart dobio košarkaški teren "Saša Obradović"!

Podeli vest

Velika akcija "100 terena za jednu igru" nastavljena je obnovom igrališta u naselju Medaković. Podršku Saši Obradoviću i samoj akciji, pored brojnih sugrađana, dali su proslavljeni košarkaši Igor Rakočević, Marko Kešelj i Duško Savanović.

U okviru društveno odgovorne akcija kompanije Mozzart "100 terena za jednu igru", Beograd je dobio još jedno košarkaško igralište koje je ponelo ime košarkaškog reprezentativca Jugoslavije i Srbije Saše Obradovića. 

Obnovljeno igrališta u naselju Medaković svečano je presecajući vrpcu otvorio proslavljeni košarkaš, sada trener Monaka, a promociji je, pored velikog broja građana Beograda, prisustvovao i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić. Podršku kolegi dali su proslavljeni košarkaši Igor Rakočević, Marko Kešelj i Duško Savanović, koji su, zajedno sa Sašom, pokazali da još uvek znaju odlično da se snalaze sa loptom na terenu i pod košem.

Privilegiju da prvi pokažu svoje umeće na obnovljenom terenu imali su pioniri  Crvene zvezde i Mega Bemaksa koji su odmerili snage u revijalnoj utakmici nakon koje je Obradović poklonio jednu od svojih medalja "igraču utakmice".

Foto: mozzartsport

Igralište u ovom delu grada, na kojem je prve košarkaške korake i napravio Saša, dobilo je potpuno novi izgled - specijalnu podlogu, profesionalne konstrukcije, zglobne obruče, kliritne table a obnovljene su i tribine.

Bivši reprezentativac istakao je da mu je ukazana velika čast što je dobio teren koji je poneo njegovo ime i u njegovom kraju.

- Ovo je velika čast za mene i moju karijeru. Zahvalio bih svojoj zajednici Medaku. Na ovom terenu sam pravio svoje prve korake, hvala Mozzartu što mi je omogućio tu veliku čast - rekao je Obradović.

Foto: mozzartsport

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić zahvalio je kompaniji Mozzart što ima razumevanje za sve mlade ljude na Voždovcu, u gradu Beogradu i celoj Srbiji i što odgovornom politikom pomaže lokalne samouprave.

- Velika zahvalnost i našem Saletu Obradoviću, legendi naše košarke. Veliki broj ljudi je došao da ga podrži i izrazi duboku zahvalnost za sve ono što je učinio za našu košarku. Mi ćemo ovu akciju i dalje da nastavimo u onoj meri u kojoj nam Mozzart izađe u susret. Još jednom hvala kompaniji koja želi da naša deca što više vremena provode na terenima - rekao je Savić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17