• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2019

22:33

(VIDEO) NOVI ŠAMAR ZA FENER! Makabi slavio protiv posrnulog velikana, prvi poraz CSKA, veliki trijumf Bajerna nad Realom!

Košarka

(VIDEO) NOVI ŠAMAR ZA FENER! Makabi slavio protiv posrnulog velikana, prvi poraz CSKA, veliki trijumf Bajerna nad Realom!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su četvrti poraz u Evroligi pošto su poraženi na gostovanju Makabiju u Tel Avivu 67:55 u 5. kolu elitnog takmičenja

Domaći tim je vodio tokom svih 40 minuta igre, a prednost je do poluvremena išla na velikih 22, da bi u nastavku došla do maksimalnih 23, a do kraja meča se spustila na konačnih 12.

Najzaslužniji za trijumf "Ponosa Izraela" bili su Omri Kaspi sa 13 poena, Otelo Hanter i Nejt Volters sa po 11, odnosno Tarik Blak sa 10 poena. Sa druge strane, u očajnom izdanju nekadašnjeg šampiona Evrope istakao se Nando De Kolo sa 13 poena.

 

Bajern je ostvario veliki trijumf protiv Reala 95:86 došavši do skora od tri pobede i dva poraza, koji im je doneo šesto mesto na tabeli.

Najzaslužniji za trijumf među izabranicima Dejana Radonjića bili su Gregori Monroe sa 18 poena, Danilo Bartel je imao jedan manje, Peteri Koponen je imao 15, a po 10 su imali Radošević i Lo.

Srpski reprezentativac Vladimir Lučić imao je osam poena, a učinci Entonija Rendolfa (17) i Fakunda Kampaca (16) bili su nedovoljni da se izbegne poraz.

Košarkaši moskovskog CSKA poraženi su prvi put ove sezone pošto su na domaćem terenu izgubili od Olimpijakosa 84:79 u 5. kolu Evrolige.

Posle početnog vođstva gostiju, CSKA je tokom većeg dela prve četvrtine vodio, a već na startu druge deonice imao je i dvocifrenu prednost.

Ona je počela da se otapa kako se poluvreme približavalo kraju da bi prešla na stranu Olimpijakosa pred odlazak na odmor, a Pirejci je sve do kraja meča nisu ispuštali.

Najzaslužniji za tek drugi trijumf Olimpijakosa bio je Pol Brendon sa 20 poena, a Kevin Panter je imao četiri manje. 

 

 

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov ubacio je svega dva poena, ali daleko bolji učinak Majka Džejmsa, strelca 22 poena, nije bio dovoljan ekipi CSKA da dođe do pete pobede u Evroligi.

Drugi put ove sezone ekipa Zenita uspela je da slavi posle produžetaka, a ovaj put ima je žrtva bio Žalgiris u Kaunasu. Nakon 62:62 tokom regularnog dela igre, gosti iz Sant Peterburga došli su do pobede 82:70.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17