• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2020

23:25

MARINA ODREDILA SPISAK! Ove devojke se bore za Olimpijske igre!

Košarka

MARINA ODREDILA SPISAK! Ove devojke se bore za Olimpijske igre!

Podeli vest

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković saopštila je spisak igračica za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir, koji će se od 6. do 9. februara igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Na spisku se nalazi 16 igračica: Maja Miljković, Sonja Vasić, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Miljana Bojović, Jovana Nogić, Snežana Bogićević, Aleksandra Stanaćev, Ana Dabović, Maja Škorić i Tina Krajišnik.

Kapitenka Jelena Bruks kaže da će turnir biti težak, jer ekipa neće imati mnogo vremena da se spremi.

- Sve smo jedva dočekale ovo okupljanje. Svakom se radujemo, ali ovo je nešto posebno, jer ćemo imati priliku da pred našom publikom obezbedimo prolazak na Olimpijske igre. Očekuje nas izuzetno težak turnir. Nijednu ekipu ne smemo potceniti, pošto sve dolaze sa istim ciljem. Nećemo imati mnogo vremena da se spremimo i zato moramo da imamo punu koncentraciju na mnogo informacija i detalja u ovih nekoliko dana. Neće biti nimalo lako, ali to je borba za Olimpijske igre i ne može biti drugačije - rekla je Bruks.

"ORLOVIMA" ĆE BITI PAKLENO TEŠKO! Ameri se neće ponovo opeći, na Igre idu u najjačem sastavu!

Osvajačice evropske bronze prvu utakmicu u dvorani "Aleksandar Nikolić" odigraće u četvrtak, 6. februara protiv Sjedinjenih Američkih Država od 20 sati.

U subotu, 8. februara u 17 sati protivnik će biti Nigerija, a u nedelju u isto vreme odmeriće snage sa selekcijom Mozambika.

Plasman na Olimpijske igre obezbediće dve najbolje plasirane ekipe uz Amerikanke, koje su se kao svetske šampionke već kvalifikovale za OI u Tokiju.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija