• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2021

08:19

ZVEZDA U "MORAČI" IMA DRUGU MEČ LOPTU! Samo da sudije ponovo ne unakaze crveno-bele!

Košarka

ZVEZDA U "MORAČI" IMA DRUGU MEČ LOPTU! Samo da sudije ponovo ne unakaze crveno-bele!

Podeli vest

Četrvti duel finala regionalne lige igra se u ponedeljak od 20.30 u Podgorici, a Crvene zvezda vodi 2:1 u seriji do tri pobede, nakon što su Podgoričani u "Morači" dobili treći meč 75:71

Podsećanja radi, sudije su otele Zvezdi titulu iz ruku! Hrvat Sreten Radović (52) i Slovenci Damir Javor (47) i Matej Boltauzer (46) u subotu su odlukama pogurali Budućnost do pobede nad Crvenom zvezdom (75:71). Time su sprečili Beograđane da dođu do trijumfa, samim tim i do pete titule šampiona ABA lige.

Sudijska trojka je u korist Podgoričana dosudila neverovatna 34 slobodna bacanja, naspram svega 14 za crveno-bele.

Foto: Starsportphot

 

 

Najpoznatiji slovenački arbitar Saša Pukl predvodiće sudijsku trojku na večerašnjoj, četvrtoj utakmici finalne serije ABA lige.

Pomagaće mu njegov zemljak Sašo Petek i srpski sudija Uroš Nikolić. Pukl je sudio i prvi meč ova dva rivala, koji je dobila ekipa Crvene zvezde sa 82:78.

Foto: Starsportphoto

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim u četvrtom meču finalne serije ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici treba da svede greške na minimum.

- Prevelikog vremena za pripremu naredne utakmice nema i pokušaćemo da ga iskoristimo da osvežimo i pripremimo ekipu. Treba koncentrisano da uđemo u meč sa ciljem da smanjimo broj grešaka i sa željom da imamo veći kontinuitet dobrih minuta u odnosu na treći meč“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević očekuje da četvrta utakmica finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde bude zahtevna kao i prethodne.

- Čeka nas četvrta utakmica, koja će takođe biti zahtevna, kao i prethodne tri. Nemamo mnogo vremena za oporavak, odmor, ni za preveliku analizu. Pokušavamo da u hodu uradimo sve što možemo da budemo što bolji i da vratimo seriju za Beograd - rekao je Milojević za sajt ABA lige.
 

ABA LIGA

Finale
Zvezda - Budućnost 82:78 (1:0)
Zvezda - Budućnost 85:79 (2:0)
Budućnost - Zvezda 75:71 (1:2)
Budućnost - Zvezda ponedeljak, 20.30
* Zvezda - Budućnost 28. maj
* Serija se igra na tri dobijene utakmice




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17