• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2021

08:58

NIKOLA JOKIĆ ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU! Rebrača smiruje kivne navijače, ali razume i MVP!

Košarka

NIKOLA JOKIĆ ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU! Rebrača smiruje kivne navijače, ali razume i MVP!

Podeli vest

Nikola Jokić je razočarao navijače kada je prelomio i odlučio da ovog leta neće igrati za reprezentaciju Srbije, koja se trenutno u Beogradu bori za plasman na Olimpijske igre

Ali, proslavljeni srpski košarkaš Željko Rebrača otkrio je da Nikola Jokić želi da igra za reprezentaciju, te da će to i učiniti već naredne godine.

Foto: USA Today

Nikola Jokić

- Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti - istakao je Rebrača koji je bio gost KSS u fan zoni na Trgu republike.

Foto: Starsportphoto

Željko Rebrača

Rebrača je prokomentarisao dolazak Željka Obradovića na klupu Partizana.

- Obradović je najbolji trener u Evropi, a i šire. Sigurno je da će da privuče i sponzore i navijače da prate košaku. Košarka će njegovim dolaskom da dođe na posebno mesto. Željko će da uspostavi svoj sistem, dobitnički, koji je imao svih ovih godina. Sa njim sam proveo dve godine u Partizanu, dve u Benetonu i dve u Panatinaikosu, plus reprezentacija. Poznajem njegov sistem, znak kako radi i igrači i navijači Partizana mogu da budu srećni što je došao - rekao je Rebrača.

 

Bonus video

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cole5

pre 2 godine

Drž' se magareće do zelene trave... Željko kafa zavaravaš, sebe ili nas. Vi ste naivni, nije jokara prvi Srbin koji se otisnuo preko bare i kome je novac -američki sam udario u glavu..., neće jokara nikad igrati za Srbiju. Nije on Bruks da igra za Srbiju samo posle tri meseca po porođaju. A nije ni polu Srbin Dončić da trči da igra za reprezentaciju. Uvek će jokara naći neki razlog da ne igra. Živi bili pa videli.

Kole1966

pre 2 godine

Ja ga nikada vise nebih zvao da igra za reprezentaciju.

Herc 78

pre 2 godine

Ljudi, pa olimpijada se održava jednom u četiri godine i to je Jokiću trebao da bude sportski prioritet za ovu godinu a ne da se kida za tim koji nakon silnih pehova nije imao šanse za prvo mesto u konferenciji. Znao je on dobro šta radi i odluka o neigranju za Srbiju je davno doneta, samo je nedavno saopštena. Da su Jokića pre godinu dana pitali da li bi pre bio MVP NBA ili bi igrao za Srbiju na OI i sa istom pokušao da osvoji zlato - on bi izabrao ono prvo - e to mu narod zamera.

Ja

pre 2 godine

Da tebi neko ponudi da 12 meseci radis za drzavu za dzabe ili 12 meseci kod privatnika za 1000 evra mesecno, sta bi izabrao licemeru?

Žigolo

pre 2 godine

Nemojte se zavaravati, Jokić ne igra za reprezentaciju zato što mu klub (Denver) ne dozvoljava ali on to ne sme i neće javno da kaže. Verovatno su mu udarili paprenu ucenu i kresanje primanja ako igra za reprezentaciju. Pošto je njemu lični interes i novac daleko ispred patriotskih osećanja, rezultat je da ga nema u nacionalnom timu. Na žalost nije ni prvi a sigurno ni poslednji koji se tako ponaša ... Setite se samo Peđe Stojakovića i još nekih "zvezda"?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija