• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2021

20:53

ČUDO NEVIĐENO! Olimpija ima DVA KAPITENA!

Starsportphoto©

Košarka

ČUDO NEVIĐENO! Olimpija ima DVA KAPITENA!

Podeli vest

Olimpija iz Milana naredne sezone imaće dva kapitena

Čudne stvari dešavaju se u sportu poslednjih godina, a poslednji u seriji događaja koji je začudio mnoge je odluka Olimpije iz Milana da naredne sezone imaju dva kapitena. 

Nikolo Meli i Serhio Ćaćo Rodrigez neće biti kapiten i zamenik, već će podjednako nositi kapitensko brema, tvrde iz italijanskog vicešampiona.

- Zajedno smo doneli odluku da imenujemo dva igrača koja znače puno ovom klubu. Nikolo zbog svoje istorije, Serhio zbog svega što je njegov dolazak za nas predstavljao. Ovo nije simboličan potez, oni su primer svima zbog svojeg profesionalizma i posvećenosti, u kojem se čitav Olimpijim svet prepoznaje - rekao je generalni menadžer Kristos Stavropulos. 

Zanimljivo, Milanezima ovo nije prvi put da imaju dva kapitena, a to se dogodilo i u sezoni 2006/07 kada su kapiteni bili Džozef Bler i Dante Kalabrija. 

Foto: Starsportphoto©

- Jako sam srećan što sam zajedno sa Ćaćom postavljen za kapitena tima. Činjenica da je grupa prihvatila ovaj izbor, uprkos tome što sam nedavno stigao, me čini srećnim i ponosnim. Biti kapiten Olimpije Milano je privilegija kojom mali broj igrača može da se pohvali. Hvala vam. Ipak, pred nama je dugačak put, koji će nam, nadam se, doneti puno lepih trenutaka. Nadam se da ćemo ostvariti važne ciljeve - rekao je povratnik Meli. 

Kada je reč o drugom kapitenu, Rodrigez počinje treću sezonu u klubu. 

- Ovo je velika čast za mene. Biće zadovoljstvo deliti ovo iskustvo sa Nikolom, ali osećam i veliku odgovornost. Uvek sam ponosno predstavljao Olimpiju i Milano, u kojem se osećam kao kod kuće. Biću još srećniji da to radim kao kapiten. Sada je važno da dobro radimo, napredujemo i stvorimo temelje za ostvarivanje ciljeva koje smo sebi postavili - rekao je Španac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17