• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

13:36

KURIDŽA STIGAO U BUDUĆNOST I ODMAH MORA PROTIV ZVEZDE! Jedna od najtežih utakmica u sezoni!

Košarka

KURIDŽA STIGAO U BUDUĆNOST I ODMAH MORA PROTIV ZVEZDE! Jedna od najtežih utakmica u sezoni!

Podeli vest

Derbi 2. kola ABA lige Crvena zvezda - Budućnost na programu je u ponedeljak od 21:00 čas

Marko Jagodić Kuridža, bivši igrač Crvene zvezde, svestan je da Podgoričane čeka težak posao.

- Utakmica protiv Crvene zvezde je jedna od najtežih u sezoni - rekao je za košarkaš Budućnosti Marko Jagodić Kuridža uoči derbija drugog kola ABA lige protiv beogradskih crveno-belih.

- Ovaj meč će nam pokazati gde smo u odnosu na jednu evroligašku ekipu, koja je ove sezone dosta uložila, imaju dosta dobrih pojedinaca.

Imaju plan Podgoričani kako protiv crveno-belih.

Foto: Starsportphoto

 


- Protiv Zvezde ćemo probati da sprovedemo naš plan igre, odbrana i koncentracija moraju biti na visokom nivou i to će možda biti dovoljno za pobedu - istakao je bivši igrač Crvene zvezde za klupski sajt.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na startu ovogodišnjeg izdanja Evrolige, rezultatom 61:57.U izuzetno tvrdoj utakmici koja je odigrana u dvorani “Ulker Sport Hall” crveno beli su pružili fantastičan otpor iako su odigrali ovu utakmicu desetkovani, sa samo jednim klasičnim centrom, i bez Lazića, Vajta, Dobrića i Davidovca…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija