• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

18:37

Nemci strahuju zbog Delija! Očekuje nas uzavrela atmosfera i jedna od najboljih odbrana u Evropi!

Starsportphoto©

Košarka

Nemci strahuju zbog Delija! Očekuje nas uzavrela atmosfera i jedna od najboljih odbrana u Evropi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju berlinsku Albu u petom kolu Evrolige

Stekla je Crvena zvezda dobru zahlihu na startu Evrolige, a nakon dobrih partija u prva četiri kola na Malom Kalemegdanu neće stati. Naredni rival je berlinska Alba koja na noge crveno-belima stiže u kriznom momentu, posle serije loših rezultata. 

Svesni su u berlinskom timu da ih u Beogradu očekuje paklena atmosfera. Crvena zvezda će odigrati tek drugi meč pred navijačima u Evroligi posle više od godinu i po dana, a doprinos huka sa tribina bio je evidentan u meču protiv Žalgirisa koji su crveno-beli rutinski dobili. 

- Očekuje nas uzavrela atmosfera u Beogradu. Moramo da ostanemo mirni, da mislimo samo o košarci i da zaboravimo sve oko nas. U svakom slučaju, utakmica u Beogradu biće težak zadatak jer je Zvezda već u dobroj formi i jedan je od timova sa najboljom odbranom u Evroligi. Crveno-beli u sastavu imaju mnogo odličnih srpskih igrača poput Davidovca, Lazarevića, Dobrića, Kalinića ili Simonovića, a svi oni igraju na krilnim pozicijama sa visokim intenzitetom - rekao je trener Albe Izrael Gonzales. 

Foto: Starsportphoto©

Nemački tim nije dobro otvorio sezonu, Alba je na skoru 1-3, a jedini poraz ostvarili su protiv Fenerbahčea na svom terenu dok su poraženi od Barselone, Asvela i Baskonije. 

- Imali smo probleme u prvih nekoliko utakmica, ali verujemo u svoje sposobnosti i želimo da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Borićemo se za svaku pobedu, ako bude potrebno i u produžecima, kao u poslednje dve sezone u Beogradu. Još je rano, početak je sezone i najvažnije za nas je da nastavimo da unapređujemo igru. Navijači u Beogradu su frenetični, ali kao takmičar volite da igrate u takvim okolnostima - objasnio je Luk Sikma. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17