• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2022

08:59

KUP KORAĆA! Zvezda protiv Mege za finale, Partizan na FMP!

kss.rs

Košarka

KUP KORAĆA! Zvezda protiv Mege za finale, Partizan na FMP!

Podeli vest

Košarakši Crvene zvezde i Mege u subotu od 17 sati igraju prvi polufinalni meč završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu, dok će se od 21 sat u drugom polufinalu sastati Partizan i FMP.

Crveno-beli, aktuleni osvajači Žućkove levice, do plasmana među četiri najbolje ekipe nacionalnog kupa došli su ubedljivom pobedom protiv Radničkog iz Kragujevca (103:59), dok je Mega u četvrtfinalu bila bolja od Zlatibora (84:57).

Susret ekipa Dejana Radonjića i Vladimira Jovanovića biće repriza prošlogodišnjeg finala Kupa u Novom Sadu, kada su crveno-beli slavili.

Foto: Starsportphoto

 



FMP je bez većih problema u četvrtfinalu završnog turnira u Nišu pobedio čačanski Borac 88:77, dok su beogradski crno-beli protiv Borca iz Zemnuna bili dominantni 101:48.

FMP i Partizan pre sedam dana igrali su u ABA ligi, kada je tim Željka Obradovića u finišu meča u Železniku došao do trijumfa.

Foto: Starsportphoto

 



Pobednici polufinalnih duela u nedelju od 21 sat sastaće se u fiinalu u niškom Čairu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija