• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

11:15

KAKAV UDARAC ZA MICIĆA I EFES! Branilac TITULE žestoko OSLABLJEN u polufinalu Evrolige!

Košarka

KAKAV UDARAC ZA MICIĆA I EFES! Branilac TITULE žestoko OSLABLJEN u polufinalu Evrolige!

Podeli vest

Košarkaši Efesa igraju protiv Olimpijakosa prvi meč na Fajnal-foru Evrolige koji se održava u Beogradu, dok se u drugom duelu sastaju Real i Barselona

Klub iz Istanbula krenuće u odbranu trona lišen pomoći jednog od najboljih igrača, Krunoslava Simona.

Iskusni Hrvat (36) je otkrio da zbog povrede kolena, na poslednjem treningu pred dolazak u srpsku prestonicu, neće moći da pomogne saigračima, te da je sezona za njega završena.

- Nemoguće je da se vratim na teren za manje od mesec dana – rekao je Simon za „Basketnews“ i dodao:

- Bila je ovo sezona sa mnogo uspona i padova. Imali smo mnogo problema, ja se nisam povredio 19 godina i prvi put sam u ovoj situaciji. Neprijatno je, ali to je sport i morate da budete spremni na takve stvari.

Foto: Reuters

Krunoslav Simon

Hrvatskom internacionalcu na kraju sezone ističe ugovor s Efesom.

Vraćam se kući posle ove sezone, 90 odsto. Žudim sa kućom, a i deca mi kreću u školu. I posle ovih povreda koje su me poterale ove sezone, mislim da imam još nekoliko godina i nastaviću da igram. Prerano je da kažem gde – istakao je Krunoslav Simon.

Kao njegova naredna destinacija pominje se zagrebačka Cibona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija