• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.06.2022

14:32

IGRALA SAM SA SLOMLJENOM ŠAKOM! Ana Dabović otvorila dušu, A ZATIM OTKRILA KAKO JE UPOZNALA SUPRUGA!

Košarka

IGRALA SAM SA SLOMLJENOM ŠAKOM! Ana Dabović otvorila dušu, A ZATIM OTKRILA KAKO JE UPOZNALA SUPRUGA!

Podeli vest

Naša košarkašica Ana Dabović progovorila je o privatnom i profesionalnom života

Jedna od naših najboljih košarkašica Ana Dabović u "Alesto" podkastu  pričala je o privatnim, ali i profesionalnim stvarima.

Pomenula je kako je upoznala svog muža Iliju Muštura.

- Svi kažu da je to sudbina. Upoznali smo se u Monpeljeu, mi smo oboje iz Herrceg Novog. Ja sam se zbog njega vratila Monpelje. Slučajno upoznali, jedan novinar mi je rekao da postoj vaterpolista iz Herceg Novog i tako smo počeli da se družimo - rekla je Ana.

Pričala je i o tome  šta je naučila od svog parnera.

- On me naučio mnogo čemu. Ja uvek želim da se dobro iga , to me dosta opterićivalo u životu. On me je naučio da je utakmica utakmica - priznala je Ana.

Foto: Starsportphoto

Ana Dabović

Zatim je progovorila o svom najgorem momentu karijeri. Po njenom priznanju to je polufinale Evropskog prvenstva u Beograd 2019. godine kada su naše devojke osvojile treće mesto.

- Utakmica polufinala protiv Španije gde sam igrala slomljene ruke. Napravila sam faul i nisam mogla da pomognem devojkama, verujem da sam ostala na terenu da bi pobedili - rekla je ona.

Podsećamo, Ana je tada protiv Španije dobila nesportsku ličnu grešku i posle poraza preuzela krivicu na sebe jer nije mogla da pomogne devojkama.

Uporedila je takođe sebe sa starijom sestrom Milicom.

- Ona je dosta spremnija i brža, a ja sam se služila drugačijim stvarima, ne bih rekla da je to varanje, već snalaženje - dodala je Ana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija