• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

22:46

PEŠIĆEVI ORLOVI PROTIV DOMAĆINA ZA TITULU! Nemci čekaju SRBIJU u FINALU!

Starsportphoto

Košarka

PEŠIĆEVI ORLOVI PROTIV DOMAĆINA ZA TITULU! Nemci čekaju SRBIJU u FINALU!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Nemačke savladala je Češku u polufinalu DBB Superkupa sa 101:90

Reprezentacija Srbije će se za titulu na DBB Superkupu u Hamburgu boriti protiv Nemačke. Selekcija Gordona Herberta savladala je u drugom polufinalu Češku sa 101:90 i tako zakazala duel Orlovima u Barklajs Areni. 

Nemci sa velikim ambicijama dočekuju predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci budući da će se završnica igrati u Berlinu, a selektor Pancera na raspolaganju ima najveće zvezde tamošnje košarke. Denis Šruder i Franc Vagner predvodiće Nemačku na kontinentalnoj smotri, a upravo je pomenuti dvojac "krivac" što Češka nije imala nikakve šanse u Hamburgu. 

As Orlanda Franc Vagner meč je završio sa 26 poena i četiri skoka, Denis Šruder je dodao 16, a Maodu Lo i Janis Timan po 13. Sa druge strane, Vojtek Hruban je brojao do 21 i bio je jedini raspoložen za igru u sastavu Češke. 

Kao glavni razlog nemačke pobede može se uzeti činjenica da su Panceri potpuno neutralizovali prvu zvezdu Češke - Tomaša Satoranskog. Plejmejker Barselone na terenu je bio svega 10 minuta i nije se najbolje proveo. Uspeo je da upiše četiri poena, ali nije poznato zbog čega je igrao tek nešto više od jedne deonice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija