• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2022

13:08

NEZAPAMĆEN SKANDAL U EVROLIGI! Virtus je POKRADEN, Realu upisan NEPOSTOJEĆI poen! (VIDEO)

printscreen

Košarka

NEZAPAMĆEN SKANDAL U EVROLIGI! Virtus je POKRADEN, Realu upisan NEPOSTOJEĆI poen! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida poraženi su u petom kolu od Virtusa na svom parketu, a meč igran u španskoj prestonici ostao je u senci velikog propusta zapisničkog stola

Na svu sreću Virtus je slavio protiv Real Madrida, a da nije ugled Evrolige bi bio ozbiljno ukaljan zbog velikog propusta zapisničkog stola. Naime, na meču petog kola Blankosima je upisan nepostojeći poen iz slobodnog bacanja koje nikada nije izvedeno. To je promaklo sudijama i glavnom delegatu, ali na sreću svih prisutnih to nije uticalo na konačan rezultat. 

Na sedam minuta pre kraja rezultat je sa 66:80 promenjen na 67:80. Statistika je pokazala da je u tom momentu Džanan Musa bio na liniji penala, ali reprezentativac Bosne i Hercegovine u tom momentu nije bio u prilici da izvodi slobodno bacanje budući da nije dosuđen faul. 

Na snimku iz pomenutog minuta vidi se da je Džanan Musa izgubio loptu nakon što je pokušao da je doda do Vensana Poarijea. Ipak, zapisnički sto je u tom momentu dodao poen na račun Real Madida i smanjio zaostatak Blankosa u samom finišu meča. 

Zvanična statistika kaže da je Džanan Musa pet slobodnih bacanja i pogodio četiri. Ipak, na snimku čitavog meča se jasno vidi da je šuter Real Madrida fauliran dva puta, te da je dva puta izveo po dva bacanja, od čega je pogodio tri. 

Virtus je na kraju slavio 95:92, a Real je u finišu propustio priliku da se vrati u meč. Pitanje je kakve bi posledice čitavog skandala bile u slučaju da su Blankosi izborili produžetke ili pobedili u dramatičnoj završnici!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17