• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

11:05 >> 13:25

NAVIJAČI BESNI BLJUJU VATRU I NAKON POBEDE! Užasna igra SRBIJE, jedini su lošiji od ZVEZDE!

FIBA

Košarka

NAVIJAČI BESNI BLJUJU VATRU I NAKON POBEDE! Užasna igra SRBIJE, jedini su lošiji od ZVEZDE!

Podeli vest

Košarkaši Srbije pobedili su večeras u Njukaslu selekciju Velike Britanije 74:68 (21:20, 17:14, 19:17, 17:17), u meču trećeg kola Grupe I kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Najbolji u ekipi Srbije bili su Dušan Ristić sa 15 poena i 11 skokova i Danilo Anđušić sa 14 poena i pet skokova, a pratili su ih Marko Jagodić Kuridža i Aleksa Radanov sa po 10 poena.

Srbija je u prvom delu igre dobro odigrala u fazi odbrane, ali se dosta mučila u napadu. Naša selekcija je tokom prvog poluvremena imala veliki broj neiznuđenih grešaka u napadu i loš procenat šuta.

Nerviralo je to navijače Srbije koji su burno reagovali na Tviteru.

 

 

 

 

Ipak, pored pobede, navijači su našli i nešto dobro u slaboj igri Srbije protiv Velike Britanije, a to je reakcija Boriše Simanića u momentima kada se utakmica u Njukaslu lomila. 

 

 

Uporedili su navijači situaciju u Crvenoj zvezdi sa "mršavim" nastupom Srbije. 

 

 

Srbija je druga u grupi sa skorom od četiri pobede i tri poraza. U narednom kolu Srbija će u ponedeljak dočekati Tursku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Nema tu više velike mudrosti. Ova ekipa je preozbiljna po sastavu u poređenju sa Britancima ali igra slabo. Od kada je Pešić preuzeo Srbiju ekipa bez obzira u kom sastavu bila ima iste probleme. Najupečatljivije i ono što svako može da vidi to je da igramo kriminalnu odbranu što je bio slučaj i na EP-u. Pešićev zadatak je da pronađe rešenje a ne da samo kuka u gusla glupe i besmislene priče koje služe kao alibi. Mora da se bolje koristi ono što imamo i da se od toga izvlači maksimum, a ne da se šatro gradi stil, igra isl. Nema vremena za tu priču bar kada je reč o ovakvim kvalifikacijama gde ne znaš da li će jedan igrač iz prethodnog meča biti na raspolaganju u sledećoj utakmici.

ratko

pre 1 godinu

to je neskromnost bes zbog cega sto su se momci maltene prvi put sastali ovako i igrali sta bi vi klosari hteli ,sram vas bilo svaki put se igra u drugom sastavu kako koga puste da igra za reprezentaciju ,zato sam ja da se tim gradi od igraca koji su samo u evropi a lepo Jokicu i kompaniji reci Hvala i ne zvati ih vise nikad ,imamo mi odlicne igrace po Evropi i samo se bazirati na njih

NAVIJAČI

pre 1 godinu

,,Тачно", ово како је Звезда одиграла неки дан са Олимпијакосом или Спартаком је СМЕЈУРИЈА!!!

Luka

pre 1 godinu

Svaka čast i Jagodiću i Šamaniću ,ali nisu to igraći reprezentativnog formata kakve Srbija treba.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17