• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2023

22:28

REŽIRALI ČUDO PA STUPILI U ŠTRAJK! Košarkaši CIBONE bojkotuju KLUB zbog DUGOVANJA!

Starsportphoto©

Košarka

REŽIRALI ČUDO PA STUPILI U ŠTRAJK! Košarkaši CIBONE bojkotuju KLUB zbog DUGOVANJA!

Podeli vest

Košarkaši Cibone stupili su u štrajk zbog neimirenih dugovanja.

Uspela je Cibona u 20. kolu ABA lige da režira čudo i savlada Crvenu zvezdu sa 85:81. Hrvatski tim je slavio u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu i time, verovatno, odredi sudbinu regionalnog takmičenja budući da je četa Duška Ivanovića ovim porazom ostala bez prvog mesta. 

Ipak, situacija u Zagrebu nije sjajna ni nakon velike pobede budući da su igrači Cibone danas stupili u štrajk zbog neizmirenih dugovanja. Košarkašima se u bojkotu pridružio i trener Josip Sesar. 

Foto: Starsportphoto

Hrvatski mediji prenose da košarkaši Cibone, ali ni stručni štab, nisu primili platu od kako je sezona počela. Ipak, "Germanijak" navodi da bi novac od grada Zagreba mogao da stigne krajem marta ili najkasnije početkom aprilika kada će igrači i stručni štab biti isplaćeni. 

Epilog sastanka na kom su igrači saznali kada će dobiti svoje plate nije poznat, a još uvek nije sigurno da li će se utakmica u okviru 22. kola ABA lige između Cibone i Cedevita Olimpije uopšte igrati. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija