• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2023

06:33

BILO JE LAKŠE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO! Kalinić BRUTALNO ISKREN nakon pobede nad Partizanom!

Starsportphoto©

Košarka

BILO JE LAKŠE NEGO ŠTO SE OČEKIVALO! Kalinić BRUTALNO ISKREN nakon pobede nad Partizanom!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u Beogradu od Barselone sa 80:89 (21:25, 24:19, 13:22, 22:23), u utakmici 31. kola Evrolige.

Najbolji kod Partizana bili su Dante Egzum sa 24 i Kevin Panter sa 16 poena. Barselonu su do pobede predvodili Nikolas Laprovitola sa 23 poena i sedam asistencija i Nikola Mirotić sa 19 poena i osam skokova.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić upisao je četiri poena za 14 minuta na parketu, a nakon meča obratio se domaćim novinarima.  

- Igrali smo i pre, nije ovo ništa novo. Naravno je uvek lepo igrati, zato se i igra sport, došli su da vide tebe, tvoj tim. Bilo je uživanje. Što se tiče posebne motivacije i jesam je imao i nisam, ništa lično. Uvek je zanimljivo igrati protiv Partizana, odigrali smo zreo meč, solidan. Kontrolisali smo ritam i tempo utakmice, dobili smo lakše nego što sam očekivao - rekao je Kalinić. 

Srpski reprezentativac ističe da je Barselona slavila lakše nego što se očekivalo budući da Partizan igra izuzetno u poslednje vreme. 

- Mislim da smo podigli još jedan nivo odbrane, kako da kažem, još smo čvršće počeli da igramo, počeli su da promašuju neke šuteve. Nije bilo baš realno sve što su pogodili, neke trojke, neke iz pik end rola. Nije bilo majstorija, ali generalno smo znali da će početi da promašuju. Rastrčali smo se i bilo je sve lakše i lakše - podvukao je as Barselone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija