• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

25.07.2024

23:11

Dobrodošao Aleksaaaaaaaaa! CSKA originalno predstavio srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

Dobrodošao Aleksaaaaaaaaa! CSKA originalno predstavio srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan ranije danas se zvanično rastao sa Aleksom Avramovićem koji će karijeru nastaviti na istoku Evrope u prestonici Rusije, gde će nastupati za CSKA.

Ruski klub je originalno predstavio Avramovića, a nije mogao da izostane čuveni snimak na kojem se vidi kako Željko Obradović na tajmautu viče sada već legendarno "Aleksa, Aleksaaaa, Aleksaaaaaaa", čime cela ova priča i počinje.

Rusi su čak na srpskom jeziku, na ćirilici, poželeli dolazak Avramoviću.

- Dobrodošao, Aleksaaaa! - napisali su na društvenoj mreži "X" iz CSKA.

Inače, Avramović je sa ruskim velikanom potpisao ugovor na dve godine.

- Aleksa Avramović je prešao u CSKA - napisali Moskovljani i dodali: - On se pridružio se našem timu iz beogradskog Partizana. Dvogodišnji ugovor sa jednim od čelnika reprezentacije Srbije stupa na snagu posle lekarskog pregleda u Moskvi. Trenutno je košarkaš u reprezentaciji Srbije koja će se takmičiti na Olimpijskim igrama. Avramović će u CSKA posle kraćeg odmora po povratku iz Francuske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija