• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

10:34

Bura u Denveru! Sprema se pobuna u timu Nikole Jokića!

profimedia

Košarka

Bura u Denveru! Sprema se pobuna u timu Nikole Jokića!

Podeli vest

Iako Denver Nagetsi imaju jednog od najboljih košarkaša sveta u Nikoli Jokiću, izgleda da se unutar tima dešavaju nesuglasice oko budućeg pravca franšize.

Kako je otkrio američki novinar Zek Lou u svom podkastu, trener Majkl Meloun i upravni odbor tima ne dele istu viziju, što je izazvalo napetosti u ekipi koja je prošle godine osvojila NBA šampionat.

Prema Louovim rečima, postoji "čudan raskol" između stručnog štaba i uprave Denvera. Dok Meloun želi da se fokusira na veterane i ponovi uspeh iz prošle sezone, uprava, predvođena generalnim menadžerom Kalvinom Butom, teži dugoročnoj strategiji zasnovanoj na mladim talentima i pikovima koje su birali u poslednje vreme.

Foto: profimedia

Majkl Meloun

Jedan od ključnih problema je nedostatak zamene za Kentejvijusa Koldvel-Poupa, koji je napustio Nagetse ovog leta. Umesto iskusnog pojačanja, uprava se oslonila na mlade snage poput Kristijana Brauna, što ukazuje na to da se prioritet daje razvoju mladih igrača, čak i po cenu kratkoročnog uspeha.

Iako Meloun ima ugovor do 2027. godine, čini se da nesuglasice oko filozofije tima mogu uticati na dalji razvoj Nagetsa. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija razvijati i da li će se pronaći rešenje koje će pomiriti dugoročne ciljeve uprave sa Melounovom željom da Jokića i ekipu vodi ka još jednom prstenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...
KATASTROFA

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sledeće nedelje putuje na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujork, gde će se sastati sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom. Kako se spekuliše, cilj sastanka je dobijanje odobrenja za korišćenje NATO raketa dugog dometa protiv Rusije, što bi moglo dodatno da eskalira sukob i približi svet trećem svetskom ratu.

08.09.2024

10:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija