• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2020

07:57

(VIDEO/FOTO) KAKVA JE ON ZVER! Tripl-dabl Dončića za istoriju, izjednačio rekord legende!

NBA

(VIDEO/FOTO) KAKVA JE ON ZVER! Tripl-dabl Dončića za istoriju, izjednačio rekord legende!

Podeli vest

Košarkaši Dalas Meveriksa pobedili su San Antonio Sparse na gostovanju rezultatom 109:103, uz briljantnu partiju Luke Dončića

Dončić je meč završio sa 21. tripl-dabl učinkom u dresu Mevsa - 26 poena (10/25 iz igre), 14 asistencija i 10 skokova. Prestigao je Džejsona Kida sa najviše tripl-dablova u istoriji Dalas Meveriksa i nema sumnje da će već na nekoj od narednih utakmica postati apsolutni rekorder.

Pored njega, odličan je bio i Kristaps Porzingis sa 28 poena i 12 skokova. U redovima Sparsa, Demar Derozan imao je 27 poena, 8 skokova i 9 asistencija, a Marko Belineli 14 poena i 7 skokova.

AMERIKANCI SE BEZOBRAZNO PODSMEVALI! Luka ih zakucao ODGOVOROM!

(VIDEO) JOKIĆ I DONČIĆ NAPRAVILI ŠOU U AUTOBUSU! Pogledajte šta je Nikola radio Luki, nije mu bilo lako!

 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Meveriksi su u od strata krenuli žestoko, tokom  druge deonice imali 19 poena viška. Sparsi su ipak uzvratili početkom poslednje deonice, serijom 11:1 uspeli su da povedu 90:89. Ipak, posle kraće rezultatske klackalice, viđen je novi nalet Dalasa za beg na 108:96 i trijumf.

Košarkaši Hjuston Rokitsa ubedljivo su pobedili Memfis Grizlise na svom parketu sa 140:112 i upisali peti uzastopni trijumf.

TOTALNA LUDNICA! ZVER ZAJON UNIŠTIO KOŠ, Luka pogodio sa pola, SAD deklasirale Svet prvog dana Ol star vikenda! (VIDEO/FOTO)

(VIDEO) POBESNEO! Trener Kingsa urlao: Luka, daj autogram sudiji, on je tvoj navijač!

 

Fantastične partije u redovima Raketa pružili su Rasel Vestbruk i Džejms Harden. Ras je duel završio sa 33 poena, 9 skokova i 8 asistencija, dok je Brada stao na 30 poena, 7 skokova i 3 uspešna dodavanja. Pored njih, Ostin Rivers imao je 23 poena i 4 skoka.

Kod Grizlisa, Dilon Bruks je ostvario 22 poena, a Jonas Valančijunas 16 i 10 skokova. Marko Gudurić je za 6 i po minuta imao 2 poena i 3 skoka.

Košarkaši Klivlend Kavalirsa pobedili su Filadelfija 76erse na svom parketu sa 108:94 i upisali četvrti trijumf u poslednjih pet mečeva. Siksersima je to čak 21. poraz na strani od ukupno 23 u sezoni. Najefikasniji kod Klivlenda bio je Kolin Sekston sa 28 poena, dok je Tristan Tompson imao 14 i 13 skokova.

U redovima gostiju, Šejk Milton dao je 20, a Furkan Korkmaz 14. Džoel Embid je duel završio znatno pre vremena zbog povrede ramena.

NBA LIGA

Šarlot - Njujork 107:101
Klivlend - Filadelfija 108:94
Vašington - Bruklin 110:106
Atlanta - Orlando 120:130
Majami - Minesota 126:129
Hjuston - Memfis 140:112
San Antonio - Dalas 103:109
Finiks- LA Klipers 92:102
Juta - Boston 103:114

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17