• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

08:55

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG NAPADA! Američki policijaci izazvali gnev kod sportista! Bojkot se nastavlja!

NBA

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG NAPADA! Američki policijaci izazvali gnev kod sportista! Bojkot se nastavlja!

Podeli vest

Tamnoputi sportisti u Sjedinjenim Američkim Državama trenutno bojkotuju lige i turnire i ne žele da igraju zbog novog ubistva na ulici od strane tamošnje policije

NBA utakmice i MLB mečevi su otkazani i odloženi, a sa teniskog turnira Sinsinati povukla se japanska teniserka Naomi Osaka. Posle ubistva Džordža Flojda, kome je policajac kolenom gnječio vrat i ubio ga, desio se još jedan akt policijske brutalnosti.

HAOS U SAD! Naomi Osaka i NBA igrači zajedno bojkotuju! Smučio im se genocid koji sprovodi američka policija!

U ponedeljak je Džejkob Blejk upucan sedam puta od strane policajaca, u gradu Kenoša, u saveznoj državi Viskonsin. Blejk ima 29 godina i zaustavljen je dok je bio u kolima sa suprugom i sinovima.

 

 

Nije bio naoružan, odbio je da sarađuje, a kada je krenuo ka kolima, policajci su se uspaničili i pucali su. Pogođen je sedam puta i prema prvim procenama lekara ostaće nepokretan jer je jedan metak prošao kroz kičmenu moždinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17