• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2020

19:46

JOKIĆ ZAGRMEO NA AMERE! "Oni nas ne poštuju!"

NBA

JOKIĆ ZAGRMEO NA AMERE! "Oni nas ne poštuju!"

Podeli vest

Denver Nagetsi ukupili su se pred početak priprema za narednu sezonu, te se tom prilikom medijima i navijačima obratio Nikola Jokić

Srpski as bio je veoma raspoložen za razgovor, pa je u svom stilu rekao da mu je odmor bio mali. 

- Pauza je bila malo manja, sve je bilo kraće. Morao sam malo da skratim neke stvari, malo odmora, malo rada u teretani, ali bilo je u redu. Odmorio sam se, telo je kako treba. Mislim da sam u dobroj formi u ovom trenutku, ali biće to sve bolje i bolje. Svidelo mi se, pauza zna da bude baš duga - počeo je svoje izlaganje Nikola Jokić.

Foto: USA Today

Glavna tema bila je pobeda protiv Klipersa, ali i poraz od Lejkersa u finalu konferencije!

- I sada pričaju kako su Klipersi izgubili, a ne kako su Nagetsi dobili. Briga nas da li nas poštuju ili ne, mi ćemo biti tu. Bili smo u teškim situacijama prošle sezone, ali smo se borili. znamo za šta smo sposobni - rekao je Jokić i dodao.

- Ne zanimaju me Lejkersi. Mislim samo na nas. Tu su novi momci, nova energija, novi pojedinci. Biće zanimjivo. Radujem se da vidim kako će biti. U stvari znam kako će biti, bićem bolji, samo se radujem da vidim kako će sve da izgleda.

Foto: AP photo/beta

Jokić se tokom pauze oženio, a evo kako je to uticalo na njega kao sportistu.

- Brak te sigurno ne čini boljim igračem. Kako mogu da budem bolji? Biću malo iskusniji, telo se više naviklo na kontakt, fizičku igru, na brzinu utakmice. Naučio sam kako se igra u plej-ofu, svakak obi treblo da šutiram i pogađam bolje, ali pre svega biću iskusniji.

Jedno od pojačanja Denvera je i Fakundo Kampaco, možda i najbolji igrač u Evroligi poslednjih godina. 

- Kampaco je sjajan igrač, čini mi se najbolji asistent Evrolige, predvodio je Real Madrid. Džamajkl će biti sjajan za nas, dobro šutira, igra dobru odbranu, na krupnijim momcima poput Lebrona i sličnih. nema Džeramija pa će neko morati da istupi. Sviđa mi se, mislim da nam je bio potreban takav tip igrača.

Nagetsi su izuzetno aktivni tokom transfer perioda. 

- Doveli nekoliko igrača, Grina, Kampaca, nekoliko rukija. Videćemo kako će biti, nismo ni imali trening zajedno niti sam ih video kako rade individualno, ne znam šta da očekujem. Ali mislim da neće biti problema. Sistem funkcioniše, svi treba da se prilagode sistemu, igrali smo finale konferencije. Igrači treba da se uklope i shvate da smo tim, a ne pojedinci. Jezgro tima je i dalje tu, na neki način. Ali momci koje smo doveli će da istupe. Neki igrači će imati i više minuta.

Foto: USA Today 

- Nemam nikakva očekivanja. Pokušaćemo da ponovimo ono što smo uradili prošle godine. Da napravimo korak više što bi bila velika stvar za franšizu. Naravno da su očekivanja titula, ali idemo polako.

Foto: Tanjug/AP Photo

-Ne shvatate, ali igra je brža. Možda ne poentiramo iz mnogo kontri ali je igra brža. Nadam se da će nam talenat omogućiti malo bržu igru u tranziciji, u organizovanju napada. Ovaj jezik je težak, koja je reč. Energija je potrebna. Brza igra ne znači samo poene iz kontranapada - podvukao je Jokić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17