• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2021

17:36

IMAM SLOBODNE DANE, samo da se ne ugojim! Jokić NASMEJAO sve izjavom pred Ol star

NBA

IMAM SLOBODNE DANE, samo da se ne ugojim! Jokić NASMEJAO sve izjavom pred Ol star

Podeli vest

Tokom predstojećeg vikenda održaće se Ol star

Srpski košarkaš nastupaće na centralnoj utakmici u noći između nedelje i ponedeljka, a Jokića je u svoj tim doveo Lebron Džejms.

Kada je saznao da ga je Lebron birao, Jokić je prokomentarisao buduće saigrače među kojima su i druga dva evropska superstara Luka Dončić i Janis Adetokunbo. 

- Biće to veoma dobar tim, neću da lažem. Biće zabavno - rekao je Jokić.

Foto: Tanjug/AP

Jokić će treći put učestvovati na Ol star vikendu, čini se najboljoj formi u karijeri. 

- Zaista uživam u momentu. Veliko će zadovoljstvo biti na terenu sa tim momcima. Mnogo znači sama činjenica da delite teren sa najboljim igračima u ligi - istakao je Srbin i dodao. 

- Imaću par slobodnih dana, možda ću da se hranim lošije, biće lepo imati neke dane potpuno bez košarke, u kojima ne moram da razmišljam o igri - podvkao je on. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija