• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

16:19

SVI SU POVREĐENI, ZATO JE FAVORIT ZA MVP-a! Bivša NBA zvezda sumnja u Jokićeve KVALITETE!?

NBA

SVI SU POVREĐENI, ZATO JE FAVORIT ZA MVP-a! Bivša NBA zvezda sumnja u Jokićeve KVALITETE!?

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić glavna je tema svetskih medija zbog brilijantnih partija u NBA ligi

Centar Denvera slovi za glavnog favorita za MVP nagradu, a poslednjih meseci brojni košarkaški stručnjaci govorili su o njegovom slučaju. Tako je i Režda Bel na gostovanju u podkastu "Real Ones" pričao o Jokićevoj sezoni, ali i šta mu je potrebno kako bi ostao prvi u trci. 

Foto: tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

- Teško je pitanje. Ne gledam Denver svako veče, ali golim okom vidim da Jokić radi one stvare koje je uvek radio. Znam da je napredovao, nemoj da me shvatiš pogrešno. On je već bio u ovoj priči prethodnih godina, ali je bio skrajnut, iako je uvek punio statističke kolone - rekao je Bel i nastavio.

- U prvih je 15 igrača po broju poena sa 26 i kusur po utakmici, 8. po broju skokova sa skoro 11 po meču, 5. po broju asistencija, 11. u šutu iz igre sa 57 odsto i broj jedan u ukupnoj korisnosti po svoj tim u celoj NB. To su sjajne brojke za visokog igrača, a odigrao je 51 od 51 utakmice za Nagetse.

Foto: tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Redža Bel ističe da će veliku ulogu u MVP priznanju igrati i pozicija Denvera na kraju sezone. Za njega je minimum da ostanu četvrti na Zapadu kao što su sada. 

- Evo šta je stvar sa Nikolom za mene. Povrede drugih igrača sigurno će mu pomoći, jer su i Lebron, i Embid, Harden i Durent van terena. Janis je još uvek tu, ali ne očekujem da će njemu dati treći put uzastopno MVP nagradu. Denver mora da nastavi da pobeđuje. Trenutno imaju 33-18 i 4. su u zapadnoj konferenciji. To je za mene poslednja komponenta, ne smeju da skliznu niže od toga. Ne kažem da će se to desiti, jer doveli su Erona Gordona što će im sigurno pomoći. Ali, to je poslednji sastojak u receptu za dobijanje MVP nagrade za Jokića - podvukao je Bel. 

O potencijalnom MVP priznanju govorio je i sam Nikola Jokić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija