• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2021

16:11

JOKIĆ MU DOŠAO GLAVE! Portland OTERAO trenera nakon debakla protiv Denvera!

tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

NBA

JOKIĆ MU DOŠAO GLAVE! Portland OTERAO trenera nakon debakla protiv Denvera!

Podeli vest

Ispao je Portland u prvoj rundi plej-ofa od Denvera, a ceh loših rezultata platio je Teri Stots

Nadali su se u Portlandu da Damian Lilard može da ih pogura do polufinala posebno nakon 55 poena i 12 trojki u petom meču, ali su naleteli na Nikolu Jokića koji je razbio snove Blejzersa. 

Kako prva runda plej-ofa nije zadovolji apetite uprave, Portland je rešio da raskine saradnju sa Terije Stotsom koji je na klupi Blejzersa dugih devet godina, tačnije od 2012. godine kada je stigao iz Dalasa. 

Foto: Tanjug/AP

- Imam ogromno poštovanje za Terija i sve što je uradio u prethodnih devet sezona. Ovo je bila teška odluka na ličnom i profesionalnom planu, ali je u interesu franšize da nastavi u drugom smeru. Teri će uvek imati posebno mesto u Trejlblejzers porodici i zajednici Portlanda - rekao je predsednik košarkaških operacija Portlanda Nil Olši.

Po pisanju Adrijana Vojnarovskog kao glavni kandidati da naslede Stotsa pominju se Čonsi Bilaps (na ESPN-ovoj listi visoko rangiran kao pomoćni trener sa velikim talentom), Majk D'Entoni pomoćnik u Bruklinu, Džef van Gandi i za kraj trener Mičigena Džuvan Hauard. 

Foto: Tanjug/AP

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija