• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

16:34

TRENER OKLAHOME ODUŠEVLJEN! Pokuševski je mnogo bolji

Tanjug/AP

NBA

TRENER OKLAHOME ODUŠEVLJEN! Pokuševski je mnogo bolji

Podeli vest

Prethodne noći je počela NBA predsezona, a na parketima širom Amerike se između ostalog našao i Aleksej Pokuševski

Srpski košarkaš je za 22 minuta na terenu upisao 11 poena, četiri skoka, jednu asistenciju i dve ukradene lopte.

Međutim, ni takav njegov učinak nije pomogao Oklahomi da izbegne poraz, pa je Šarlot slavio sa 113:97.

Posle meča je o roli Pokuševskog pričao trener Tandera Majk Degnolt.

Aleksej nije odigrao savršenu utakmicu i toga smo svi svesni, ali hajde da se vratimo korak unazad i da razmislimo kako je izgledao pre godinu dana. Jednostavno, sada, Pokuševski je mnogo bolji - rekao je trener Oklahome.

Nastavio je u istom ritmu.

- Recimo prošle godine još uvek nije bio draftovan, sada je nauči da uspori igru, da donese bolje odluke i moram da pohvalim njegov rad tokom leta. Telo mu je dosta bolje i mnogo je jači - poručio je Degnolt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija