• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2021

07:58

NOVA FRKA ZBOG JOKIĆA! Posvađali su se zbog Srbina! Pljuvao je Nikolu, pa ućutkan! /VIDEO/

Tanjug/AP

NBA

NOVA FRKA ZBOG JOKIĆA! Posvađali su se zbog Srbina! Pljuvao je Nikolu, pa ućutkan! /VIDEO/

Podeli vest

Nikola Jokić prethodne sezone zasluženo je bio MVP NBA lige, mada nije malo onih koji su mislili da je nagrada trebalo da pripadne Embidu, centru Filadelfije

I ove sezone se ponovo pominje Jokić, kada se radi o nagradi za najkorisnijeg igrača, naravno Kar, Durent... 

Ali, jedan od najpoznatijih televizijski NBA novinar Skip Bejlis,vporučio da je Embid bolji igrač od Jokića.

- Niko nije ni blizu Džoelu Embidu, samo kada je zdrav. Nije uvek sve u redu sa njim, nije uvek zdrav i nije uvek srećan i kada to nije, onda nema ništa od njega. Kada je zdrav i srećan, kada je u punoj snazi i kada kaže dajte mi loptu i sklonite se, Jokić ne može da mu priđe. Ovaj čovek je neverovatan, previše je dobar -  kazao je Bejlis i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Može da ode na liniju za slobodna bacanja kada god poželi. Niko ne pogađa bacanja kao on.

Potom je došlo do nove rasprave u studiju, između Šenona Šarpa i Skipa Bejlisa. Nikola Jokić je bio razlog. Šarp smatra da je Jokić bolji izvođač slobodnih bacanja, a Bejlis tvrdi da to nije tačno, pošto Embid inače izvodi skoro dva više po utakmici.

- Jokić ima više skokova, više asistencija, više poena i to sve bez Džamala Mareja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija