• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

16:55

SRBINE, DA LI SI REALAN?! NBA zvezde i Ameri u NEVERICI! Raspametilo ih ovo što je Nikola Jokić uradio! (VIDEO + FOTO)

ap photo

NBA

SRBINE, DA LI SI REALAN?! NBA zvezde i Ameri u NEVERICI! Raspametilo ih ovo što je Nikola Jokić uradio! (VIDEO + FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić ni sam nije očekivao takav NBA derbi Zapadne konferencije, između njegovog Denvera i Los Anđeles Lejkersa.

Reč "derbi", prestala je da važi kada se Nikola Jokić razgoropadio.

Ne samo da je Jokić bio ubedljivo najefikasniji akter ovog meča, već je u ubedljivoj pobedi promašio samo jedan od 13 šuteva za dva poena.

Toliko je bio dominantan da su čak i NBA asovi to komentarisali na društvenim mrežama, poput Džamala Kroforda i njegovih reči "DŽoker je nerealan", pa novinara Dena Grinberga, zatim objave njegovog kolege iz "Forbsa", Šejna Janga...

Možda je najbolje ovaj impresivan nastup srpskog asa sumirao Harison Vind iz "DNVR"-a. On je ovako prokomentarisao šta je sve dvostruki uzastopni MVP NBA lige radio Entoniju Dejvisu, osmostrukom Ol-staru, dvaput članu idealne defanzivne petorke NBA lige (2018. i 2020), dvaput članu druge defanzivne petorke (2015, 2017) i tri puta najboljem blokeru u NBA:

- Nikola Jokić je odveo Entonija Dejvisa danas u školu. Imao je učinak 31/13/9, šutirajući 12/13 za dva poena, sve vreme dobijajući Dejvisa u delima. Jokić je prvi prekršaj napravio u prvom napadu Lejkersa, ali je drugi tek krajem četvrte četvrtine. A čuvao je Dejvisa sve vreme.

Inače, učinak Nikole Jokića na poslednje četiri utakmice protiv Entonija Dejvisa je, više nego impresivnih, 31 poen po meču, te 14 skokova, 7,5 asistencija, dve "krađe" i jedna blokada po nastupu, uz 54 više poena koje je Denver dao nego što je primio dok je Srbin bio na parketu.

I, na sve to, iz igre je aktuelni MVP šutirao sa preciznošću od 66,4%.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija