• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2022

06:32

OKLAHOMA SLAVI SRBINA! Pokuševski sve oduševio, lepio bolakade, zakucavao i srušio Orlando! (VIDEO)

USA Today

NBA

OKLAHOMA SLAVI SRBINA! Pokuševski sve oduševio, lepio bolakade, zakucavao i srušio Orlando! (VIDEO)

Podeli vest

Aleksej Pokuševski odigrao je sjajan meč u pobedi Oklahome protiv Orlanda 116:108

Srbin je bio jedan od najbolji u Tanderu, koji je vezao četiri pobede. Mada, bio je Orlando u teškoj situaciji, ali je uspeo da se vrati posle "- 15" i upiše novi trijumf.

Ubacio je Aleksej Pokuševski 16 poena, a imao je i devet skokova i tri rampe za 31 minut koliko je proveo na parketu. Zakucavao je, lepio blokade, šutirao trojke... Šej Gildžus Aleksander je bio najefikasniji sa 34 poena za Tander, šutirao 12/18 iz igre.

Foto: USA Today

 

Orlando je u trećoj deonici došao do prednosti od 15 poena razlike, ali je onda usledila blokada srpskog košarkaša, koji je stavio tačku na seriju rivala. Tanderi se nisu predavali. Usledila je kontra serija od 12:0, koju je trojkom krunisao Pokuševski. Na kraju je bilo -  116:108.

Medžik su predvodili Vendel Karter sa 30, odnosno Franc Vagner sa 20 poena. 

 

Mladi Nikola Jović nije imao priliku da igra u pobedi Majamija nad Golden Stejtom - 116:109.  Strus je ubacio 24, a Robinson 17 poena. Džimi Batler je brojao do 23, a dvocifreni su bili i Adebajo sa 19 i Lauri sa 13 poena.

Stef Kari je  imao tripl-dabl sa 23 poena, 13 asistencija i 13 skokova ali  nije sprečio treći vezani poraz Golden Stejta.

NBA LIGA

Bruklin - Čikago 99.108

Oklahoma - Orlando 116:108

Majami - Golden Stejt 116:109

Feniks - Minesota 116:107

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija