• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2022

17:10

NARODE, OVO JE METAK DODAVANJE! Jokićeva genijalnost i naterala američkog novinara da se oglasi! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

NARODE, OVO JE METAK DODAVANJE! Jokićeva genijalnost i naterala američkog novinara da se oglasi! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je nastavio da u NBA ligi "čini čuda", a zbog jednog od njih morao je da reguje i ugledni američki novinar.

Srpski centar Nikola Jokić protiv San Antonio Sparsa upisao je novi dabl-dabl učinak sa 21 poenom, šest asistencija i 10 skokova.

Izdominirao je spektakularnim poenima, imao je je nekoliko neverovatnih asistencije sairačima, pogađao je trojke i zakucavao.

Tako je novinar američkog "Forbsa", Džoel Raš, rešio da javno reaguje, na Tviteru, kada je video jedno dodavanje Jokića koje uopšte ne spada u uobičajene centarske poteze.

- Ne mogu da dozvolim da ovo prođe neopaženo kako je Nikola Jokić bacio ovo "lagano" dodavanje od 3/4 terena ISPOD RUKE, i to tako obično, kao da u pitanju nije baš ništa posebno - poručio je on, uz snimak koji je pred vama, a na kome se vidi kako centar Denvera prebacuje dvojicu rivala i omogućava Aronu Gordonu da neometan dođe do lopte, posle čega je usledila njegova asistencija za trojku Kentaviusa Koldvela Poupa:

Raš je rešio i da jedan od najboljih poteza Nikole Jokića na utakmici protiv San Antonio Sparsa prikaže i iz novog ugla.

U pitanju je, kako ga je on nazvao, neočekivano "metak-dodavanje" za Majkla Portera juniora, i to slanjem loptu između glava suparnika, pravo pod koš rivala:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija