• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

18:45

DAJTE MU NOBELOVU NAGRADU ZA KOŠARKU! Jokić novom genijalnošću RASPAMETIO AMERE! Lavina komentara, ovo može samo on! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

DAJTE MU NOBELOVU NAGRADU ZA KOŠARKU! Jokić novom genijalnošću RASPAMETIO AMERE! Lavina komentara, ovo može samo on! (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je i protiv Oklahome nastavio sa vrhunskim partijama. To se i očekuje od MVP Nba lige...

U pobedi protiv Oklahome zdvojio se jedan sjajan detalj koji je zapazio i u video-formi obradio novinar "DNVR"-a, Harison Vind.

On je, uz komentar "Jokić igra potpuno drugačiju igru" pustio svojim pratiocima snimak jednog napada Nagetsa protiv Tandera.

Video govori više od 1000 reči. Na njemu se vidi kako je srpski as sam "dizajnirao" akciju, koje je okončana baš kao što je i predvideo da će da se desi.

 

 

Nikola Jokić je, vodeći loptu, najpre pokazao dlanom novom članu spoljne linije ekipe iz Kolorada, Brusu Braunu, da ode skroz u desni ugao.

Potom je drugom velikom pojačanju, takođe novom starteru u Denveru, Kentaviusu Koldvelu Poupu rekao da s desne strane napada priđe, uzme loptu od njega i ode levo, te da je doda DŽefu Grinu.

Zatim je Jokić pokazao rukom iskusnom Grinu da krene ka njemu, vodeći loptu, i doda mu je.

Foto: TAnjug/AP

Tri Jokićeva saigrača su ostala u levom delu napada, a Brus Braun i on u desnom, dok je lopta u posedu aktuelnog MVP-a lige.

Na kraju je Nikola Jokić singlalizirao Braunu da mu priđe i pretvara se da će mu napraviti blok, ali da odmah "sklizne" ka košu rivala.

Odbrana Oklahome je bila zbunjena, zastala "na pola puta" između najboljeg igrača lige i njegovog klupskog kolege, što je Jokić iskoristio za pravovremenu asistenciju i Braunov pogodak iz reketa.

Koliko samo komentara! Lavina! Bilo je tu od onih "brutalno", "lud čovek" ili "majstor košarke!", preko pohvala Vindu od američkih kolega i Jokiću za "rukovođenje"...

 

 

Bilo je i ovakvih:

- Ovo je neverovatno. Kao da je u pitanju dirigent orkestra. Sjajno predstavljanje, Harisone - poručio je Vindov kolega koji vodi vesti na jednoj televizijskoj stanici u Oklahomi, Ivan Onstot.

 

 

Srbi, koji su videli ovaj snimak na twitteru komentarisali su:

"Uvesti Nobelovu nagradu za košarku, MVP nagrada je prevaziđena"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija