• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

08:21

POKUŠEVSKI DOMINIRAO PROTIV RAPTORSA! Srbin vodio OKLAHOMU do ogromne POBEDE! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

POKUŠEVSKI DOMINIRAO PROTIV RAPTORSA! Srbin vodio OKLAHOMU do ogromne POBEDE! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski odigrao je još jedan dobar meč u NBA ligi ovog meseca pošto je u pobedi nad Tortontom ubacio 14 poena

Napokon je Aleksej Pokuševski ušao u dobar ritam! To je ono što smo svi čekali od kako je srpski košarkaš otišao put NBA lige, a oktobar bi mogao da se ispostavi kao ključan u njegovoj karijeri. As Oklahoma Siti Tandera treći put je dvocifren ovog meseca pošto je sinoć protiv Toronto Reptorsa ubacio 14 poena i tako vodio svoj tim do trijumfa - 132:113. 

Nije se Pokuševski istakao samo po poenterskom učinku već i po izuzetnoj odbrani. Na parketu je srpski košarkaš proveo bezmalo 23 minuta, a za to vreme je upisao još četiri blokade i pet skokova. Upravo je on bio i vesnik pobede za Tandere budući da je svojim poenima na startu drugog poluvremena načeo Toronto i doneo osetnu prednost svojoj ekipi. 

Foto: Tanjug/AP

Najefikasniji u timu Oklahome bio je Omoruji sa 22 poena, Gildžos Aleksander je ubacio 20, dok je Vigins uz 17 koševa dodao pet skokova i sedam asistencija. Sa druge strane Buš je stigao do dabl-dabl učinka sa 20 poena i 12 skokoa, dok su Vanvlit i Barns stali na 15 koševa. 

Memfis Grizlisi su na krilima Dža Morenta bili bolji od Minesota Timfervulfsa sa 114:103. Sjajni organizator igre je meč završio sa 28 poena, 10 skokova i osam asistencija, dok je na drugoj strani najefikasniji sa isto toliko bio Entoni Edvars. 

 

Sakramento Kingsi savladali su Los Anđeles Lejkerse sa 120:114. U derbiju Kalifornije Kraljeve je predvodio Dieron Foks sa 32 koša, a u suprotnom taboru najefikasniji je bio Entoni Dejvis sa 24 poena i 14 skokova. Stefon Kari je sa 40 koševa predvodio Golden Stejt do pobede nad Klivlendom. San Antonio je na iznenađenje mnogih savladao Milvoki Bakse na krilima Keldona Džonsona (29 poena) sa 11:93. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17