• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2023

10:05

JOKIĆA MUČI NEZGODNA POVREDA! MVP ponovo VAN PARKETA! Nagetsi ne žele da RIZIKUJU!

tanjug/ap

NBA

JOKIĆA MUČI NEZGODNA POVREDA! MVP ponovo VAN PARKETA! Nagetsi ne žele da RIZIKUJU!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić zbog problema sa zadnjom ložom propustiće duel Denvera protiv Oklahome

Igra Nikola Jokić kao u transu, ruši rekorde i postavlja nove standarde u NBA ligi. Ipak, srpskog košarkaša polako stiže i umor pa je će naredni meč protiv Oklahoma Siti Tandera propustiti zbog problema sa zadnjom ložom. 

Nikola ove sezone nema većih problema sa povredama. Mučio ga je zglob ruke i zbog toga nije igrao jedan meč sa Klipersima. Slična situacija dogodila se i u petak kada Jokića nije bilo u sastavu protiv Indijane, a čelnici Denvera odlučili su da ne rezikuju te će on propustiti duel i protiv Oklahome. 

Foto: ap photo

Ipak, čini se da nema mnogo razloga za brigu u Koloradu. Jokića je na sjajan način odmenio Džamal Marej koji je prvim tripl-dabl učinkom u karijeri vodio Nagetse do pobede protiv Indijane. 

Nije isključeno da Denver „žrtvuje“ utakmicu sa Oklahomom jer sledi serija nezgodnih gostovanja za četu Majka Malouna. Nagetsi idu na noge Nju Orleansu, pa idu na istok kod Milvokija i Filadelfije.

Treba reći da su Nagetsi i bez Vlatka Čančara koji je u procedurama zbog koronavirusa, a ista stvar je bila i sa trenerom Majkom Melounom...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija